(VIDEO) KAO PUŠKOM NATERANI: Džoni Dep snimio je sa suprugom bizaran video izvinjenja
Foto: Youtube Printscreen

Džoni bi gud

(VIDEO) KAO PUŠKOM NATERANI: Džoni Dep snimio je sa suprugom bizaran video izvinjenja

Pop kultura -

Glumački par Džoni Dep i Amber Herd gotovo da su bili prisiljeni da snime video izvinjenja australijskoj vladi, nakon što su optuženi za kršenje biosigurnosti te zemlje u maju prošle godine.

Iako se na osnovu ovog videa čini da su uradili nešto vrlo opasno, njih dvoje su u Australiju samo "prošvercovali" svoja dva psa. Zbog toga je Amber u ponedjeljak osuđena za potpuno nepoštovanje australijskih zakona i kažnjena je sa 1000 australijskih dolara.

Da bi umirili australijske vlasti (jer će se kad-tad vratiti u tu zemlju), glumački bračni par snimio je video koji izgleda kao da su zatvoreni u Severnoj Koreji i mole za milost. Snimak je prikazan u ponedeljak na suđenju, na koje su oboje došli. Kasnije je video objavio na svojoj Fejsbuk stranici i zamjenik premijera Barnabi Džojs.

"Australija je oslobođena brojnih bolesti i zaraza koje su uobičajene u svetu. To je zato što Australija ima stroge zakone o biosigurnosti", govori Amber u videu, dok Dep dodaje: "Australijski narod je jedinstven, istovremeno topao i direktan. Kad ne poštujete njihove zakone, oni će vam to jasno reći", izjavio je glumac iza lika Džeka Speroa.

Dok to izgovaraju oboje izgledaju kao da im neko preti puškom. Amber se izvinila jer je u zemlju dovela svoje pse, a Dep je poručio ostalima da nikako ne sakrivaju ako u Australiju donesu nešto što ne bi smeli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track