Šok!

(VIDEO) MADONA IZAZVALA BES NA INTERNETU: Vaši idoli su mrtvi, a ja živa!

Pop kultura -

Madona je primila Bilbordovu nagradu za "Ženu godine". Tim povodom je održala govor koji je ohrabrio žene širom sveta, a potom je izjavila nešto što je izazvalo burne reakcije na Tviteru.

"Stojim ispred vas kao otirač. Ovaj, oprostite, kao ženski izvođač. Hvala vam što ste odlučili da odlikujete moju sposobnost da održim karijeru već 34 godine, i pored isuviše glasnog seksizma, mizoginije i neprestanog vređanja", rekla je Madona i prisetila se perioda kada je izdala album "Erotica" i knjigu "Sex", kada je najviše bila izložena vređanju.

"Bila sam na naslovnim stranama svih mogućih novina i časopisa. Nazivali su me ku.vom i vešticom. U jednom naslovu su me uporedili sa đavolom. Zapitala sam se, "Čekaj, zar i Prins ne ide okolo u mrežastim čarapama, visokim potpeticama i sa punim mejkapom, dok mu se sve vreme vidi pozadina?" Da, tako je. Ali on je muško. Tada sam prvi put shvatila da žene nemaju jednaku slobodu kao muškarci" rekla je, a potom otkrila šta smatra najvećim izazovom u karijeri.

"Najkontroverznija stvar koju sam uradila je ta što sam preživela sve. Majkl Džekson nas je napustio. Tupak, takođe. Prins, Vitni, Ejmi i Dejvid Bouvi su, takođe, umrli. Ali ja se i dalje držim i srećna sam što sam živa" izjavila je Madona. Ovo je izazvalo haos na Tviteru. Brojni korisnici društvene mreže osuli su paljub po kraljici popa.

"Kako može da ismeje nečiju smrt", "Sestro, Stivi Vonder je i dalje živ", "Madona, bilo bi ti bolje da se smiriš", samo su neki od komentara.

(bilboard.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track