(VIDEO) NADUVANE HOLIVUDSKE ZVEZDE: Oni puše marihuanu, a i svoju decu uče tome!
Foto: Printsrkin

čak se i hvale time

(VIDEO) NADUVANE HOLIVUDSKE ZVEZDE: Oni puše marihuanu, a i svoju decu uče tome!

Pop kultura -
Snup Dog je naučio i svoga sina kako se puši trava jer je i on od svog naučio

Marihuana je droga koja je zabranjena skoro u svim državama sveta, iako je u nekim nije protivzakonito koristiti. Njoj pribegavaju i poznati, a evo i onih koji se ne stide da javno priznaju da se ponekad "naduvaju".

DŽASTIN TIMBERLEJKDžastin Timberlejk veruje da je nekim ljudima jednostavno bolje kada su naduvani. Timberlejk je na pitanje da li puši travu odgovorio: svakako. Kaže da je to njegov način da "isključi" svoj mozak, i da mu je upravo to potrebno s vremena na vreme.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

KAMERON DIJAZ Ni bivšoj devojci Džastina Timberlejka, Kameron Dijaz, trava nije strana, a jednom prilikom se pročulo da joj je Snup Dog prodavao marihuanu. „Išli smo zajedno u srednju školu. Snup je bio godinu dana stariji od mene. Bio je veoma visok i mršav i vezao je mnogo repova i gotovo sam sigurna da sam travu kupila od njega“, rakla je Kameron.

Foto: Profimedija
Foto: Profimedija

SNUP DOGSnup Dog je naučio i svoga sina kako se puši trava. Uostalom, od koga bi to mogao bolje da nauči nego od svoga oca? Svoju filozofiju roditeljstva Snup Dog objašnjava rečima: "Moja deca mogu da rade šta im se prohte".

Foto Rojters
Foto Rojters

RIJANA Nakon što se pojavio snimak na kome se čini da Rijana koristi kokain, pevačica se odbranila rekavši da svaka budala vidi da je u pitanju obična trava.

Foto Rojters
Foto Rojters

LEDI GAGALedi Gaga je priznala da konzumira marihuanu pre nego što se lati pisanja tekstova. Popularna pevačica potvrdila je da mnogo puši kada piše, jer joj tako inspiracija nadolazi sama.

Foto: Profimedija
Foto: Profimedija

VUPI GOLDBERGGlumica je bila naduvana dok je držala govor prilikom dodele Oskara, a to je i sama priznala. Naučila sam lekciju: nikada ne treba pušiti travu ako postoji mogućnost da ćete držati govor pred sto miliona ljudi.

Foto: Profimedija
Foto: Profimedija
http://www.youtube.com/watch?v=bkEviLHPiGo

MORGAN FRIMAN Kada su ovog slavnog glumca upitali gde pronalazi energiju za snimanje toliko filmova sa 77 godina, odgovorio je: „Ako pušiš dovoljno marihuane, imaćeš i dovoljno energije.“

Foto Ap
Foto Ap

SUZAN SARANDON Ova glumica se čak zalaže i za legalizaciju marihuane. Tvrdi da niko naduvan ne pljačka prodavnice, niti vozi kola. Suzan ističe da je alkohol taj koji nam šteti, a marihuana nas sigurno ne može ubiti.

Foto: Beta Ap
Foto: Beta Ap

DŽASTIN BIBER Džastin jeste uhvaćen kako puši travu, ali se nakon toga izvinio svoji fanovima.

Foto Profimedija
Foto Profimedija
http://www.youtube.com/watch?v=A99msaAiEWQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track