(VIDEO) NAJLEPŠA PRVA DAMA: Ovo je supruga predsednika Meksika!
Foto: Fonet

Seksi

(VIDEO) NAJLEPŠA PRVA DAMA: Ovo je supruga predsednika Meksika!

Pop kultura -
Anhelika Rivera (45), supruga predsednika Meksika Enrikea Penje Nijeta zaludela je svetsku javnost svojom lepotom, ali i zanimljivom životnom pričom. Na jučerašnjem prijemu u Bakingemskoj palati, zasenila je sve prisutne, pa ni kraljica Elizabeta II nije krila svoje oduševljenje prvom damom Meksika

Anhelika Rivera je svoj životni put u velikom Meksiko Sitiju započela sa 17 godina, kada se prijavila za izbor lepotice u jednim lokalnim novinama i - pobedila.

Ipak, najveća sapunica došla je 2008. godine, kada ju je Enrike Penja Nijeto zaposlio u svom izbornom štabu, kako bi mu pomogla u marketingu, s obzirom da je tada obavljao funkciju državnog guvernera.

Život Anhelike Rivere, koja je tada još uvek bila u braku sa televizijskim producentom Hoze Albertom Kastrom, sa kojim ima tri ćerke, polako je počeo da liči na jednu od telenovela u kojima je glumila.

Zlatni par Meksika ubrzo se suočio sa brojnim poteškoćama i kritikama. Prvo je skandal oko kupovine luksuznog imanja od 377 milona evra izazvao bes meksičke javnosti, s obzirom da veliki broj stanovnika živi u siromaštvu

Predsednik Nijeto, koji je na vlast došao uz predizborna obećanja da će stati na put kartelima droge, ponovo se našao na udaru nakon nestanka 43 studenta, koji su navodno stradali upravo od kartela.

Ipak, iako su u Meksiku mišljenja podeljena, svetska javnost, u čemu prednjače britanski mediji, nije ostala imuna na harizmu nekadašnje zvezde telenovela i njenog supruga, predsednika Enrikea Penju Nijeta.

Rani radovi prve dame Meksika - uloge u telenovelama

http://www.youtube.com/watch?v=8-l00TSXp5w

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja