(VIDEO) PESMA O MILKI CANIĆ SE VRTI PO BG KLUBOVIMA: Više od milion i po Srba je čulo ovu stvar
Foto: Youtube Printscreen

Da li ste čuli?

(VIDEO) PESMA O MILKI CANIĆ SE VRTI PO BG KLUBOVIMA: Više od milion i po Srba je čulo ovu stvar

Pop kultura -

Supervizor i domaćica kviza Slagalica i jedno od najomiljenijih TV lica u Srbiji Milka Canić je, verovali ili ne, više puta opevana u pesmama srpskih muzičara.

Tako je Beogradski producent, DJ i kompozitor Igor Garnier je 2011. godine napravio poznati remix Milka Canić, za koji je snimio i spot. Pesma je odmah po objavljivanju doživela veliku popularnost i ubrzo počela da se "vrti" po beogradskim klubovima, a na Jutjubu je dostigla preko 1.300.000 pregleda.

Naročit šarm pesmi daju Milkine izjave o Beogradu i Beograđanima.

Ni momci iz požarevačkog benda "Transfer Blama" nisu odoleli šarmu popularnog supervizora pa su 2014. objavili pesmu Milka Canić u kojoj na šarmantan način, uz pankerske rifove odaju počast ženi koja nas je celu deceniju vodila kroz najgledaniji kviz u regionu.

I od njenih kolega i saradnika uvek su se mogle čuti samo reči hvale za ovu ženu koju je pre svega krasio osećaj mere i koja je uvek bila prisutna u kvizu a nikada sebe nije isticala u prvi plan već je, u maniru pravog domaćina, uvek davala predmnost takmičarima.

Zato i ne čudi što je nakon njenog izostanka sa jednog snimanja "Slagalice" u decembru 2012., na društvenim mrežama nastao haos zbog ogromnog broja korisnika koji su se raspitivali gde je čuvena supervizorka.

Podsećamo, Milka Canić je preminula danas u Beogradu, posle duge i teške bolesti.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track