(VIDEO) POZADINA SKANDALA NA EVROVIZIJI: Evo zbog čega se momak SKINUO i pokazao ZADNJICU
Foto: Printskrin

Ukrao šou!

(VIDEO) POZADINA SKANDALA NA EVROVIZIJI: Evo zbog čega se momak SKINUO i pokazao ZADNJICU

Pop kultura -

Uprkos odličnoj organizaciji, 62. Evrovizija nije mogla da prođe bez skandala. Naime, tokom nastupa Džamale, prošlogodišnje pobednica na Evroviziji, na scenu je iz publike izašao muškarac, ogrnut australijskom zastavom, i skinuo pantalone, pokazujući nagu zadnjicu milionskom auditorijumu.

Ukrajinska pevačica Džamala, koja je pobedila na takmičenju za pesmu Evrovizije prošle godine u Stokholmu, s pesmom o deportaciji Tatara s Krima pred kraj Drugog svetskog rata, još tada izazvala je brojne kontoverze. Kako se spekuliše, mladić koji je tokom njenog nastupa sinoć na Evroviziji iskočio na binu i pokazao zadnjicu, bio je revoltiran činjenicom da se Ukrajina ponovo takmiči, a da ruskih predstavnika nema.

Naime, Ukrajina je zabranila nastup dvadesetsedmogodišnje ruske predstavnice na takmičenju za Pesmu Evrovizije Julije Samojlove u Kijevu, što je takođe izazvalo negodovanje svih fanova ovog takmičenja. Policija je uhapsila Ukrajinca Vitalija Sedjuka koji se za vreme finala „Evrovizije“ popeo na binu i pokazao zadnjicu.

(Puls/EPK)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Bradata žena NIJE bila najveći šok: Najkontroverzniji nastupi u istoriji Evrovizije (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja