(VIDEO) PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON RAZVODA: Anđelina PROGOVORILA o nasilju nad decom
Foto: Printskrin

Holivudski tračevi

(VIDEO) PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON RAZVODA: Anđelina PROGOVORILA o nasilju nad decom

Pop kultura -

Anđelina Džoli govorila je o borbi protiv nasilja nad decom i o pravima dece. Ovo je glumičino prvo obraćanje javnosti nakon razvoda od Breda Pita i borbe za starateljstava nad decom.

Glumica je snimila video snimak za potrebe Međunarodnog krivičnog suda o borbi protiv nasilja nad decom i o pravima dece. Glumica nije viđena u javnosti od kako je objavljena vest o razvodu.

"Pozdravljam obavezu da se, gde god to dokazi dozvole kao deo sistematskog pristupa, uključe i optužbe za zločine nad decom. Na tome čestitam kancelariji glavnog tužioca, ali i svima onima koji sprovode tu politiku. Uspešno procesuiranje je novi pravni parametar, bilo da je reč o Međunarodnom sudu ili bilo kom drugom pravnom telu, i to je rezultat dugogodišnjih napora. Mislim da bi u tom novom svetlu trebalo sagledati novi odnos suda prema deci", rekla je Anđelina i dodala nešto o pravima dece.

"Čovečanstvo dugujemo deci. Znamo da radimo najbolje za decu. Ne može da postoji kompletna pravda, a da se u obzir ne uzmu i žrtve ratnih zločina. Deca moraju da se kreću napred i prevaziđu svako zlo", rekla je glumica.

teamajolie.biz

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track