(VIDEO) SARAĐIVALA SA EMINEMOM, IMALA KARIJERU IZ SNOVA A onda je nestala na vrhuncu karijere...
Foto: Printscreen/Instagram

(VIDEO) SARAĐIVALA SA EMINEMOM, IMALA KARIJERU IZ SNOVA A onda je nestala na vrhuncu karijere...

Pop kultura -

Dajdo Florijan Klaud de Bonevijale O’Mali Armstrong puno je ime pevačice koja je početkom 2000 vladala muzičkim top-listama.

Prodala je milione primeraka svojih albuma, sarađivala sa Eminemom i Britni Spirs, a onda je potpuno iščezla sa muzičke scene.

Dajdo je bila jedna od retkih zvezda koju su podjednako obožavali i publika i muzički kritičari. Njen debitantski album “No Angel” iz 1999. godine prodat je u 21 milion primeraka. Deo pesme “Thank You” Eminem je iskoristio za svoj hit “Stan”, koji ju je vinuo u sam vrh muzičkih zvezda.

Njen brat Roland Konstantin O’Mali Armstrong, poznatiji kao Rolo, slavni je muzički producent i član čuvenog benda Faithless.

Drugim albumom “Life for Rent” nastavila je da niže uspehe, a sa njega se izdvojio singl “White Flag”.Treći album “Safe Trip Home” dobio je samo pohvale kritičara, ali je prodat u tek nešto više od milion primeraka. Nakon toga, Dajdo je napravila pauzu od pet godina, pre nego što je 2013. snimila album “Girl Who Got Away”, takođe bez značajnijeg uspeha.

Foto Printscreen/Instagram
Foto Printscreen/Instagram

U međuvremenu, pevačica je postala majka i dobila sina Stenlija, sa suprugom Rohanom Gavinom, za kojeg se udala 2010, i krajem 2013. objavila je album svojih najvećih hitova.

"Presrećna sam i uzbuđena kao dete. Imam mnogo ideja", rekla je tada.

Potvrdila je da je već počela da radi na petom albumu, ali umesto novih pesama usledila je nova pauza. Već godinama se ne pojavljuje u medijima, retko kada se oglašava na društvenim mrežama, a poslednju fotografiju na Instagramu objavila je pre više od tri godine.

Foto Printscreen/Instagram
Foto Printscreen/Instagram

Blic/EPK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track