(VIDEO) SLOMILO GA SAZNANJE DA BOLUJE OD RAKA: Ben Stiler isplanirao sopstvenu SAHRANU!
Foto: Printskrin

Šok!

(VIDEO) SLOMILO GA SAZNANJE DA BOLUJE OD RAKA: Ben Stiler isplanirao sopstvenu SAHRANU!

Pop kultura -

Glumac i reditelj Ben Stiler otkrio je da je pre dve godine saznao da boluje od teške bolesti kada mu je dijagnostifikovan rak prostate. On je zbog toga bio potpuno van sebe i neko vreme se nije pojavljivao u javnosti.

"Redovne kontrole preporučuju se muškarcima iznad 50. godine, a da sam i ja čekao danas više ne bih bio ovde", izjavio je Bil Stiler, koji je otkrio da je živ upravo zahvaljujući redovnim kontrolama na koje je odlazio.

"Pre dve godine rekli su mi da imam agresivan rak prostate. Dijagnoza je došla niotkuda, nisam imao pojma", rekao je glumac. On je tri meseca nakon dijagnoze otišao na operaciju koja se, na sreću, uspešno završila, pa je rak potpuno odstranjen. Ben je o svom zdravstvenom problemu progovorio kako bi motivisao muškarce da vode računa o svom zdravlju i odlaze na redovne kontrole.

"Bio sam tako uplašen. Kada sam saznao da imam rak, život mi je stao. Ne možeš ništa da planiraš jer ne znaš šta će da se dogodi", izjavio je Stiler i dodao da je čak u trenucima očaja planirao sopstvenu sahranu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track