(VIDEO) TEŠI SE MUZIKOM: Evo uz koje legende Bred Pit leči rane posle bolnog razvoda od Anđeline
Foto: Profimedia

Oduševio sve rokere!

(VIDEO) TEŠI SE MUZIKOM: Evo uz koje legende Bred Pit leči rane posle bolnog razvoda od Anđeline

Pop kultura -

Holivudski glumac Bred Pit našao je način da se malo zabavi s obzirom na težak period razvoda koji ga je zadesio i koji traje već nekoliko meseci.

Svima nam je pomalo i muka od možda najčuvenijeg holivudskog razvoda svih vremena. Razlaz od Anđeline Džoli uzeo je svoj danak, ali je Pitu još teže palo to što deca žive sa majkom. Ipak, našao je način da se uteši, makar malo.

Naime, legendarni muzičari Sting i Kris Kornel pozvali su ga na svoj humanitarni koncert u Kaliforniji kako bi se malo zabavio i opustio.

"Hvala vam na ovoj posenoj večeri. Njima hvala što su uz mene", rekao je Bred Pit obraćajući se prisutnima.

Glumac je bio dobro raspoložen, pa se nekoliko puta i našalio sa publikom, a onda binu prepustio svojim prijateljima pevačima. Holivudski zavodnik se nedavno neočekivano pojavio na dodeli Zlatnih globusa što je izazvalo oduševljenje među kolegama koji su ga dočekali gromoglasnim aplauzom podrške. Nakon cele drame oko razvoda, Pit je odlučio da se malo posveti sebi, pa je, pošto je vidno smršao, unajmio ličnog kuvara koju mu sprema hranu.

Podrška Stinga i Kris Kornela koji su među prvim ljudima svojih žanrova svakako nije zanemarljiva, zato ćemo se podsetiti, čisto reda radi, njihovih (pa i njihovih bendova) najvećih hitova:

Sting

Kris

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track