(VIDEO) Upoznajte devojčicu kojoj vrane donose poklone!
Foto: Printskrin Yt

Neobično prijateljstvo

(VIDEO) Upoznajte devojčicu kojoj vrane donose poklone!

Pop kultura -
Za razliku od većine svojih vršnjaka, osmogodišnnja Gabi Man ima prilično neobične prijatelje koji joj poklanjaju razne sitnice u znak zahvalnosti

Ovaj tekst je preuzet sa sajta Yumama.comS vremena na vreme, osmogodišnja Gabi Man iz Sijetla, dobija male, ali posebne poklone, koje uredno čuva u kutijama.

Naime, Gabi je još kao četverogodišnjakinja počela da hrani vrane, koje su dolazile u dvorište njene kuće, a kako je vreme prolazilo njih je bilo sve više, pa se hranjenje pretvorilo u svakodnevni ritual.

Iako ovo možda mnogima i ne bi bio neuobičajen prizor, ono što je svakako neobično jeste to da su u znak zahvalnosti Gabini pernati prijatelji počeli da joj donose različite svetlucave poklone.U pitanju su minijaturno srebrno zvonce, raznobojni dugmići, spajalice, kamenčići i mnogi drugi predmeti, ali najdraži koji je dobila je maleno srce boje bisera... Jednom je čak dobila i mali metalni predmet na kome je bilo ugravirano “Best” (eng. Najbolji).

Iako nemaju posebnu vrednost, ovi pokloni su u njenom srcu zauzeli posebno mesto. Gabina mama Liza tvrdi da joj nije smetalo što je njena ćerkica veći deo svoje užine poklanja pticama. Ona smatra kako je svoju decu naučila da poštuju životinje i prirodu, ali priznaje da nikada nije primetila vrane sve dok ih Gabi nije otkrila.

http://www.youtube.com/watch?v=n44g9fQYiXE
Yumama.com Bezuslovna ljubav: Pas koji brine o bolesnom dečaku Neodoljive fotografije: I ljubimci vole plišane igračke! Egzotični kućni ljubimci Neobično prijateljstvo: Mrvica i džin najbolji drugari (VIDEO) 9 pokazatelja da je dete spremno za kućnog ljubimca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track