Smršala za spot

(VIDEO) ZA SAMO 7 DANA 6 KG MANJE! Reperka SE KUNE u ovu BEZOBRAZNU metodu! A evo šta kaže doktor

Pop kultura -

Australijska reperka Igi Azelija znala je da će u svom novom spotu za pesmu "Mo Bounce" morati da pokaže svoje telo, pa je uoči snimanja promenila ishranu, kako bi izgledala što bolje.

Međutim, kilograme ipak nije izgubila zbog dijete, već su se oni jednostavno počeli da se tope kada je krenula s vežbanjem popularnog "tverkovanja", kako je otkrila.

A ako slučajno niste upućeni, radi se o energičnom treskanju zadnjicom, koje je postalo popularno zahvaljujući Majli Sajrus."U početku nisam baš bila vešta u "tverkovanju", ali onda sam krenula na treninge i imala sam super instruktora," priznala je pevačica.

"Ovaj provokativni ples zahtjevniji je nego što sam mislila i uspeo je da potpuno preoblikuje moje telo u vrlo kratkom roku."

Naime, pevačica tvrdi kako je za samo nedelju dana tverkovanjem izgubila neverovatnih 6 kilograma. A s obzirom na to da ovakav ples zahteva i izrazitu fleksibilnost, priznaje i kako je svakodnevno vežbala jogu koja je, prema rečima njenog trenera, ključ dobrog đuskanja.

"Ovako brzo gubljenje kilograma obično nema dugoročne rezultate. U tako kratkom roku telo ne gubi masnoću, već samo višak vode, što se vidi na vagi, ali i ne baš na vašem izgledu", prokomentarisao je doktor Tod Zontag iz udruženja "Orlando Health".

The Sun

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) SMRŠAO BEZ DIJETE: Ovo je program za 45 kg manje za pet meseci!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track