(VIDEO) ZABRANJEN MU JE PRILAZAK: Čarli Šin pretio bivšoj verenici posle tužbe.
Foto: Facebook Printscreen

HIV pozitivan

(VIDEO) ZABRANJEN MU JE PRILAZAK: Čarli Šin pretio bivšoj verenici posle tužbe.

Pop kultura -
Čarli Šin, bivša zvezda serije „Dva i po muškarca“, dobio je još jednu zabranu prilaska. U pitanju je bivša verenica Bret Rosi. Naime, glumica filmova za odrasle, tvrdi da ju je nekoliko puta udarioa, kao i da je uperio prazan pištolj u nju.

Bivša verenica je još jedna u nizu koja je glumca tužila i za to što joj nije rekao da je zaražen HIV-om, a imali su nezaštićen seksualni odnos. Zbog toga joj je Šin preko telefona pretio smrću, a Bret je odnela snimke u policiju i on je dobio zabranu prilaska. Američki glumac pokušao je da se brani demantujući njene optužbe, ali su u policiji ipak odlučili da mu privremeno zabrane prilazak.

Čarli i Bret (Foto: Facebook)
Čarli i Bret (Foto: Facebook)

"Ona, kao i mnoge njegove devojke i ljubavnice, nije znala da je on bolestan i zaražen HIV-om. Iako je on izjavio da je nakon strašnog saznanja svakoj ženi sa kojom je bio rekao kojim virusom je zaražen, još uvek se ne zna da li je i koju je ženu zarazio", ispričao je izvor blizak glumcu za jedan američki portal.

Čisto da se podsetimo, Šin je zbog problema sa alkoholom i drogom morao da napusti snimanje serije „Dva i po muškarca“, a nakon toga je javnost saznala i za njegovu bolest.

"Pre četiri godine je počelo čestim glavoboljama, užasnim migrenama i nekontrolisanim znojenjem, a čak sam i hospitalizovan. Mislio sam da imam tumor mozga i da je gotovo. Kad su obavili testove, rekli su mi o čemu se radi. Ta tri slova je teško prihvatiti. To je prekretnica u životu", izjavio je Čarli za „Today“.

(Daily Mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track