VIŠE SE NE KRIJE: Manekenka koju je bivši zalio kiselinom POKAZALA LICE!
Foto: Printscreen/ Instagram

Tragično

VIŠE SE NE KRIJE: Manekenka koju je bivši zalio kiselinom POKAZALA LICE!

Pop kultura -

Italijanska manekenka i voditeljka Džesika Notaro nedavno je prvi put progovorila o stravičnom napadu svog bivšeg dečka koji joj je iz osvete bacio kiselinu u lice.

Džesika je odlučila da celom svetu pokazaže što joj je učinio bivši dečko, telohranitelj Jorge Edson Tavares. On joj je, nakon što je raskinula s njim u avgustu prošle godine, u januaru bacio kiselinu u lice.

Džesika je mesecima živela pod maskom. U emisiji Mauricia Constanca, Džesika je pričala prekrivena maramom, ali u jednom trenutku ju je skinula.

"Želim da svi vidite što mi je učinio. To nije ljubav", rekla je Džesika koja će morati da čeka godinu dana pre no što se podvrgne plastičnim operacijama kojima bi rekonstruisala lice.

Italijanska misica prošle nedelje prvi put je otkrila detalje stravičnog napada i progovorila o teškim posledicama s kojima se svakodnevno nosi.

"Čak i kada cse izlečim, imaću emocionalne ožiljke do kraja života. Svaki put kada izađem iz automobila i krenem kući, proživljavaću tu scenu", rekla je Džesika koju je Tavares napao jer nije mogao da se pomiri sa činjenicom da više nisu zajedno.

"Napao ju je kada je izlazila iz svog automobila i sipao joj celu bocu kiseline na lice. U vreme napada bila je aktivna zabrana prilaska koju je Džesika zatražila na sudu jer joj je pre toga više puta pretio. Tavares trenutno čeka suđenje u pritvoru.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track