ZAHTEVNA ULOGA: Petar Strugar promenio čak četiri partnerke
Foto: Nataša Ilić

Ovo niste znali Film „Jesen samuraja“

ZAHTEVNA ULOGA: Petar Strugar promenio čak četiri partnerke

Pop kultura -

Glumac u ostvarenju Danila Bećkovića, pored scena borbe, vodio ljubav s nekoliko žena da nađe pravu.

Film „Jesen samuraja“ reditelja Danila Bećkovića biće premijerno prikazan 3. oktobra u Sava centru i bioskopu „Sinepleks“ u Ušću.Prethodnih dana sigurno ste u medijima pronašli mnogo detalja o neobičnom junaku akcione komedije, koji se po okončanju sportske karijere vraća u rodni grad, zaljubljuje u Snežanu i vezuje se za njenog sina Vukašina. Ali mi ćemo vam otkriti još ponešto što dosad niste imali priliku da pročitate ili čujete.Scenario potpisuje Dimitrije Vojnov, a ideja za priču rodila se još tokom snimanja „Malog Bude“. Pored sjajnih scena borbe, Petar Strugar morao je u krevetu da promeni čak četiri partnerke, proba seks utroje, da bi shvatio ko je žena njegovog života.

Naporne pripremeIZGUBIO 20 KILOGRAMAPetar Strugar je zbog uloge pripremio četiri borilačke veštine. Same pripreme za snimanje trajale su godini i po dana, a naporni treninzi i po dva puta dnevno doveli su do toga da oslabi čak 20 kilograma.Holivud u BeograduBOLJE BIJE OD BRUSA VILISAScene borbe radili su kaskaderi iz Holivuda koji su pre Strugara sarađivali sa Silvesterom Staloneom, Tomom Kruzom, Brusom Vilisom i Bredom Pitom. Oni su izjavili da je malo glumaca u Evropi poput Strugara.

Nema BeogradaSLIKAN U BEČEJUFilm je sniman van Beograda. Najveći deo radnje odvija se u Bečeju i delom u Obrenovcu. „Jesen samuraja“ je jedan od retkih domaćih filmova u kome nisu slikane ulice glavnog grada ili neke druge urbane sredine.TorturaPOGLEDALI 39 FILMOVADirektor fotografije Bojana Andrić, kao i ostali članovi ekipe morali su da pogledaju 39 filmova s borilačkom tematikom da bi se pripremili za snimanje. Na listi su se našli hitovi osamdesetih poput „Rokija“i „Karate kida“.

MukePONAVLJALI KADAR 20 PUTAReditelju Danilu Bećkoviću nisu najviše muka zadavale ljubavne scene, kao ni borbe. Više od 20 puta morali su da ponove scenu u kojoj Petar Strugar spava na klupi na jednom od karate turnira.Uloga za brataANDRIJA PERVERZNJAKU ovom ostvarenju jednu od uloga igra rođak reditelja filma „Jesen samuraja“ Danila Bećkovića - brat Andrija Milošević, koji tumači lik moćnog opštinskog činovnika neobičnih seksualnih sklonosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track