ZAHVALAN BOGU ZA TAKAV BLAGOSLOV: Nik Vujičić uskoro po drugi put otac
Foto: Facebook

Prinova

ZAHVALAN BOGU ZA TAKAV BLAGOSLOV: Nik Vujičić uskoro po drugi put otac

Pop kultura -
Hvala ti Bože za ovaj neverovatan dar i blagoslov!! Hvala vam za svu vašu ljubav, molitve i podršku, napisao je Nik na društvenim mrežama

Jedan od najpoznatijih svetskih motivacionih govornika srpskog porekla, Nik Vujičić sinoć je objavio na svom Fejsbuk profilu da će po drugi put postati otac.

Nik Vujičić, Australijanac srpskog porekla, je u braku sa Kanae Miaharom s kojom ima sina Kijošija Džejmsa Vujičića.

"Šta to piše na Kijošijevoj majici?? Kijoši će biti najdivniji veliki brat!!! Trudni smo oko 12 nedelja!!! Hvala ti Bože za ovaj neverovatan dar i blagoslov!! Hvala vam za svu vašu ljubav, molitve i podršku!!!", napisao je Vujičić na svom Fejsbuk profilu.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Nik je rođen bez ruku i nogu zbog retkog poremećaja, tetra-amelia sindroma, ali je poznat po pozitivnom stavu i tome što svoju priču iznosi milionima ljudi širom sveta. Prošle godine u septembru je bio gost Beograda i Novog Sada, na rasprodatim predavanjima. Prvi put je u Srbiji boravio 2008. godine, a govorio je u 43 zemlje pred više od pet miliona ljudi.

Stekao je međunarodno priznanje kao zagovornik lične teorije motivacije, a njegova glavna poruka je da je najvažnije imati nadu bez obzira na sve teškoće i naizgled nepremostive prepreke. Godine 2005. je bio nominovana za priznanje "Mladi Australijanc godine", a trenutno živi u Americi.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

(pressonline)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track