ZARAŽENA ANĐELINA OBJAVILA VIDEO: Ne mogu da verujem da sam bolesna, ali takav je život!
Foto: Printskrin

Propustila pemijeru

ZARAŽENA ANĐELINA OBJAVILA VIDEO: Ne mogu da verujem da sam bolesna, ali takav je život!

Pop kultura -
Iz kuće Universal Pictures je saopšteno da Džolijeva boluje od blagog oblika varičela (ovčije boginje) i da neće javno nastupati narednih dana kako bi promovisala film čiju režiju potpisuje

Anđelina Džoli zbog bolesti neće prisustvovati premijeri svog novog filma "Unbroken" koja je zakazana za ponedeljak, 15. decembar u Los Anđelesu, prenosi AP.

Iz kuće Universal Pictures je saopšteno da Džolijeva boluje od blagog oblika varičela (ovčije boginje) i da neće javno nastupati narednih dana kako bi promovisala film čiju režiju potpisuje.

Iz tog studija je saopšteno da će Džolijevu na premijeri predstavljati njen suprug Bred Pit i deca i dodaju da je poznata glumica dobro raspoložena.

Ona je svojim fanovima preko Jutjuba rekla da joj film mnogo znači i dodaje da će "sedeti kod kuće, češati se i misliti na njih".

"Ne mogu da verujem, ovaj film mi toliko znači, ali takav je život šta da se radi", kaže poznata glumica u videu. Vest o bolesti glumice se pojavila nekoliko dana pošto su u javnost izašli hakovani mejlovi producentske kuće Sony Pictures koji otkrivaju prepisku između kompanije i rešisera Skota Rudina koji nije imao lepe reci za Džolijevu.

Naime, Skot je u prepisci sa tom kompanijom glumicu nazvao "netalentovanim i razmaženim derištem". U filmu "Unbroken" čija se radnja dešava tokom Drugog svetskog rata glavnu ulogu igra engleski glumac Džek O'Konel koji tumači lik Louisa Zamperinija.

Reč je o adaptaciji bestselera mlade književnice Laure Hilenbrand "Seabiscuit: An American Legend", priče o Zamperiniju, poručniku oružanih snaga za vreme Drugog svetskog rata. Taj ratni heroj pristupa vojsci posle ucešća na Olimpijskim igrama u Berlinu 1936. godine.

http://www.youtube.com/watch?v=Q_FNAj15tdk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track