ŽARKO LAUŠEVIĆ PONOVO U SRBIJI: Evo zašto se glumac vraća iz Amerike!
Foto: Beta

ŽARKO LAUŠEVIĆ PONOVO U SRBIJI: Evo zašto se glumac vraća iz Amerike!

Pop kultura -

Jedan od naših najpoznatijih glumaca, Žarko Laušević, je nakon pomilovanja od služenja zatvorske kazne, zbog koje je 13 godina živeo u Americi, sve češće u Srbiji.

Žarko je boravio u Beogradu kako bi snimio film "Smrdljiva bajka", koji je postigao veliki uspeh, a često je dolazio kako bi se video sa porodicom i prijateljima.

Kad god dolazi u Beograd, povod uglavnom bude posao ili porodica, a Laušević često posećuje i porodicu svoje prve žene Maje, sa kojom je u odličnim odnosima.

"Poslednji put Žarko je dolazio u Beograd sa sadašnjom suprugom Anitom. Anita je ostala jer je imala nekih privatnih obaveza, a on je otišao nazad u Njujork", rekao je izvor blizak glumcu.

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

Međutim, glumac se sada vraća na duži vremenski period jer je dobio ulogu princa Đorđa Karađorđevića u istorijskoj seriji "Senke nad Balkanom", čije snimanje počinje uskoro.

Žarko će u Srbiju doći sredinom marta, kako bi se pridružio glumačkoj ekipi ove serije koju potpisuje njegov kolega Dragan Bjelogrlić.

"Već neko vreme pričaju o tome kada i kako je najbolje da se to snimi, jer treba uklopiti i njegove obaveze, ali takođe i druge stvari vezano za seriju i raspored snimajućih dana. Bilo je manjih komplikacija, pa se sve malo odužilo, ali u martu se snimanje serije nastavlja i tada će i Žarko biti na setu. On je poslednji put u Beogradu bio pre mesec dana upravo zbog toga i tada je sve i dogovoreno i trebalo bi da je ovo konačno", priča izvor i otkriva neke detalje u vezi sa ulogom koju će imati popularni glumac.

"Žarko će tumačiti lik princa Đorđa u vreme kad je on već zatvoren, tako da neće imati partnerku, niti će biti nekih većih uloga koje će se preplitati sa njegovom. Sve epizode koje će on snimati su iz perioda zarobljeništva princa Đorđa", završava izvor.

Foto: Aleksandar Jovanović
Foto: Aleksandar Jovanović

Pogledajte bonus video: Džon Sevidž iskreno za Story: Naučio sam da živim sa depresijom

(Blic/J.V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track