Zvezde pevale Arsenu u čast
Foto: Dragan Kadić

Veče puno muzike, emocija i nostalgije

Zvezde pevale Arsenu u čast

Pop kultura -

Publika je sinoć u Beogradu pesmom s Gabi Novak, Matijom Dedićem, njegovim triom i Zoranom Predinom, Zdravkom Čolićem, Biserom Veletanlić, Vlatkom i Vasilom Hadžimanovim i Džibonijem pamtila srećne dane i slavila stvaralaštvo Arsena Dedića.

Vasil i Zafir Hadžimanov
Vasil i Zafir Hadžimanov

Pevalo se, plakalo i smejalo u prepunoj dvorani Sava centar koja je nekoliko puta ugostila čuvenog kantautora i pesnika za vreme pola veka duge karijere. Veče su otvorili Matija za klavirom i ansambl Kamerata Serbika.- Imam zadatak da nastavim dalje i radim ono što je činio moj otac. I Gabi će biti s nama dok bude imala snage - rekao je Matija za Kurir.

Peca Popović i Lena Kovačević
Peca Popović i Lena Kovačević

Najveća ljubav

Arsenovu najveću ljubav i životnu saputnicu Gabi Novak pesmom „Gabrijela N“ najavio je glumac Predrag Miki Manojlović.- Arsen je uvek znao unapred šta će se deseti. Čitava njegova literatura bila je topla i mi smo ovde da zajedno s vama napravimo jedno veče o njemu - rekla je Gabi zadržavajući suze.
Ambasador SAD Kajl Skat
Ambasador SAD Kajl Skat

Ona je otpevala nekoliko pesama, a zatim je najavila Zafira Hadžimanova, koga je sin Vasil pratio u pesmi „Čovek kao ja“. Nakon njega izašao je Zoran Predin, a zatim je Bisera izvela svoj hit „Ne plači“. Zdravko Čolić i Džiboni su zapevali „Zagrli me“ i „Loše vino“.

Đorđe Marjanović
Đorđe Marjanović

Ogromna praznina

Svirao za oca... Matija Dedić
Svirao za oca... Matija Dedić

Koncert su iz publike pratile unuke muzičara Lu i Ema, kao i Bogdan Obradović, Đorđe Marjanović, ambasador SAD u Srbiji Kajl Skat i mnogi drugi.

Gabi Novak i Miki Manojlović
Gabi Novak i Miki Manojlović

PrijateljiceMILENA POSLALA CVEĆE GABIMilena Dravić je na svakom koncertu iz publike bodrila Gabi i Arsena Dedića. Zbog opravdanih razloga nije sinoć bila u Sava centru, ali je poslala cveće i poklon za pevačicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track