PROVEDITE PRAZNIKE UZ TRAVELLAND

PROVEDITE PRAZNIKE UZ TRAVELLAND

Zabava -

Dolaskom proleća posebno su traženi aranžmani za gradove Evrope. Turistička agencija "Travelland" pripremila je posebne povoljnosti za korisnike ovih aranžmana. Najpopularniji su termini za vreme prazničnih dana tokom Uskrsa i Prvog maja.

- Godinama unazad izuzetno su traženi aranžmani za Prag, Veneciju i Milano - rekao nam je Milan Jovanić iz agencije "Travelland". - Posebno preporučujemo praznične termine, kao najbolje dane za uživanje u metropolama Evrope.

Iz ponude agencije "Travelland" izdvajamo aranžmane za Veneciju sa cenom već od 75 €, za Prag sa cenom već od 95 € i Milano sa cenom već od 89 €. Romantična Venecija nikada nije čarobnija nego što je to tokom proleća. U kombinaciji sa Veronom, Vićencom ili Padovom, obilazak Venecije može biti još izuzetniji. Odlazak u Milano podrazumeva obilazak Đenove i čudesno jezero Komo, dok uz Prag možete obići Karlove Vari, Drezden, Zamak Karlštajn ili krstariti Vltavom.

- Bilo da putujete porodično ili u paru, da ste mladi ili stari, nećete pogrešiti sa odabirom bilo kog od navedenih aranžmana - objasnio je Milan Jovanić iz agencije "Travelland". - Romantična Venecija, veseli Prag ili moderni Milano, destinacije su u kojima ima za svakog ponešto: kulturno-istorijski spomenici, šoping centri, noćni život... Pored toga, agencija "Travelland" pripremila je i druge destinacije.

Sa posebnim popustom od 15% koji važi do 08.04. turistička agencija "Travelland" preporučuje popularne Rimske Terme u Sloveniji. Hoteli Zdraviliški dvor, Rimski dvor ili Sofijin dvor, tokom prvomajskih praznika čekaju sve ljubitelje opuštanja u modernom spa-centru. Rimske Terme to svakako jesu.

Beč je izuzetno popularan među našim turistima zbog Šenbruna, Pratera, banje Baden i svega onoga što carski grad pruža, a svi ljubitelji šopinga mogu uživati u poseti popularnom šoping centru Parndorf. Sa svojim arhitektonskim i kulturnim nasleđem, svojim šarmom i raskoši, Beč može stati rame uz rame sa Parizom i Rimom. Beč nosi i epitet muzičke prestonice sveta u kojoj su živeli i stvarali kompozitori - Mocart i Betoven, kao i epitet jednog od najznačajnijih kulturnih centara starog kontinenta.

Iz bogate ponude agencije „Travelland“ izdvajamo i aranžmane za Pariz i Rim, koje ne treba posebno opisivati. Svojim prisustvom na ulicama Rima, svaki turista biće prinuđen da upozna istorijsko i umetničko blago svetskih razmera. Slično je i sa posetom Parizu, koji pored bogatog kulturno – istorijskog nasleđa pruža i uživanje za najmlađe. Diznilend je sinonim za nezaboravni provod u zemlji mašte, bajki i crtanih filmova.

Čini se da najveći broj aranžmana agencija „Travelland“ nudi za Apeninsko poluostrvo. Pored Venecije i Milana, ova agencija nudi praznične aranžmane za Siciliju, Napulj, Firencu, Đenovu, Toskanu, Bolonju... Ne treba zaboraviti ni aranžmane sa avio-prevozom za Moskvu, St Petersburg ili Atinu.

- Pozivamo sve zainteresovane da što pre rezervišu svoje putovanje iz snova tokom prolećnih praznika – rekao nam je Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – Ostalo je još malo slobodnih kapaciteta, pošto su cene snižene, pa je interesovanje sve veće. Više informacija možete dobiti na sajtu www.travelland.rs ili u našim poslovnim prostorijama na adresi Dobračina 43, u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track