SHOCK POPUSTI U TRAVELLANDU
Foto: Promo

SHOCK POPUSTI U TRAVELLANDU

Zabava -

Ako ste pomislili da nećete naći destinaciju za svoje letovanje, Vaša agencija Travelland sprema SHOCK akcije i popuste koji će Vas razveseliti.

Samo u agenciji Travelland, možete rezervisati smeštaj za luksuzni Porto Carras Resort i to u hotelima Sithonia Thalasso Porto Carras Hotel & Spa 5* i Porto Carras Meliton Thalasso Hotel & Spa 5* uz popust do čak 41%.

Luksuz na ostrvu Tasos, doživite u luksuznom resort hotelu gde sve sobe i apartmani imaju prelep pogled na more sa balkona i en-suite kupatilo, najnoviju inteligentnu tehnologiju, vrhunski flat screen TV, bežični internet i još mnogo toga. Thassos Grand Resort 5* Tasos samo u Travellandu uz 25% popusta. Takođe na Tasosu dočekaće Vas i Makryammos Bungalows Hotel 4* Tasos uz popust do 23%.

Poznati lanac grčkih hotela, G-Hotels čine luksuzni i izvrsni hoteli na plaži. Athos Palace Hotel 4* Kalithea odobrava do 18% popusta. Hotel sa odličnom uslugom iz istog lanca, Pallini Beach Hotel 4* Kalithea pruža gostoprimstvo uz isti iznos popusta do 21%, dok će Vas luksuzni hotel koji zadovoljava sva čula Theophano Imperial Palace 5* Kalithea dočekati uz čak 28% popusta. Sve sobe imaju klima uređaj, mini bar, kupatilo sa đakuzijem, bademantilima, fenom za kosu i kozmetičkim preparatima, terasu/balkon, sef, SAT TV, ADSL konekciju.

Za one koji vole široke plaže Olimpske regije ali i All inclusive uslugu, Travelland izdvaja Cronwell Platamon Resort 5* Platamon koji će Vas dočekati uz čak 33% popusta. Uz uslugu All inclusive, u luksuznom hotelu na samoj plaži, izdvajamo i specijalnu ponudu koja uključuje DVOJE DECE GRATIS DO 16 GODINA samo u Travellandu.

Samo u Travellandu u ponudi su specijalne ponude pa tako u hotelima možete uživati po cenama apartmana. Hanioti Grand Otel 4* Hanioti i Grand Victoria Hotel 3* Hanioti i udoban Pelli Hotel 3* u Pefkohoriu. Ovi hoteli će dočekati goste uz 33% popusta, međutim tu je i specijalna ponuda jer DVOJE DECE LETUJE GRATIS, ali DRUGO DETE IMA GRATIS BUS PREVOZ.

Uz savršenu uslugu, na plaži, dočekaće Vas u luksuznom hotelu Kassandra Palace Hotel 5* Kalithea uz popust do čak 36%. U mestu Potidea dočekuje goste još jedan luksuzni hotel sagrađen pre samo tri godine - Pomegranate Spa Hotel 5* i to uz popust do 23%. Hotel sa uslugom All inclusive koji posebno vole porodični gosti je i Village Mare 4* Metamorfosi. On svoje goste dočekuje uz 23% popusta ali su DECA DO 13 GODINA GRATIS u pojedinim vrstama soba.

Veće porodice agencija Travelland će obradovati specijalnom ponudom za DVOJE ILI TROJE DECE GRATIS uz dvoje ili troje odraslih. Tako će cela porodica uživati u luksuzu Grecotel Astir Egnatia 5*Hotela u Alexandropolisu. Komplex se nalazi na peščanoj plaži, okružen borovima, nedaleko od centra grada. Gradsko šetalište počinje na ulazu u hotel.

Hoteli sa odličnom lokacijom i odličnom uslugom su takođe dostupni uz primamljive popuste. Kriopigi beach hotel 4* Kriopigi dočekuje svoje goste uz 18% popusta, a u centru mondenskog letovališta Hanioti uz popust do 13% čeka Vas Tropical Hotel 3* Hanioti.

Iz agencije Travelland izdvajaju i specijalne ponude za boravak u avgustu. U okviru najbolje ponude agencije Travelland za letovanje u grčkoj izdvajaju se i apartmani na poluostrvu Kasandra u mestima Dionisos beach, Hanioti, Kalitea , Polihrono i Pefkohori ali i na poluostrvu Atos u mestima Nea Roda i Jerisos. Na poluostrvu Sitonia gosti agencije Travelland mogu uživati u apartmanima u Metamorfozisu .

U ponudi turističke agencije Travelland su, kao i uvek, aranžmani za putovanje po evropskim i svetskim metropolama kao što su Rim, Lisabon, Pariz i mnoge druge. Posebno bismo izdvojili HIT PUTOVANJA u Veneciju ili Prag po ceni već od 69eur po osobi.

Celokupnu http://www.travelland.rs/ možete pogledati na sajtu www.travelland.rs ili doći lično u prostorije agencije Travelland, Dobračina 43 gde će Vam profesionalno osoblje pomoći u odabiru i šokirati Vas neverovatnim popustima aranžmana po Vašem ukusu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track