SUPER LJUDI: Dižu žiri i publiku na noge, kosu na glavi i izazivaju opšte preznojavanje!
Foto: Promo

Prva polufinalna epizoda

SUPER LJUDI: Dižu žiri i publiku na noge, kosu na glavi i izazivaju opšte preznojavanje!

Zabava -

Posle 9 epizoda najgledanijeg šou programa „Super ljudi“, u prvoj polufinalnoj epizodi takmičiće se 6 super ljudi u zadacima od kojih ćete se naježiti, preznojiti, uzbuditi i prestraviti.

Šou će otvoriti mali genije sa Rubikovom kockom sa zadatkom za mađioničare - da bez gledanja sklopi 3 kocke, i to dok se nalazi u bazenu sa vodom koja polako ispunjava bazen. Sledeći super čovek, Darko Đorđević, će imati izazovan zadatak da, posle gledanja 20 replika i rendgena lobanja, pogodi koja replika lobanje kojoj devojci pripada, i to sa povezom na očima.

Videćete jedan muzički zadatak u kome će izvanredni muzičar, Tin Gal, morati da, sa povezom na očima, na osnovu sluha pogodi koja nota fali u kompozicijama koje će maestro odsvirati na klaviru.

Četvrti takmičar će biti matematički genije Jovan Stević koji će pokušati da u 3 runde reši složene matematičke zadatke, koji uključuju operacije u binarnom sistemu i pogađanje dana u nedelji prema datumu, a čija rešenja su šifre za otvaranje sefova.

Denis Hojnik, planinar savršenog pamćenja, će u petom zadatku pokušati da se popne uz stenu sa povezom na očima, što uključuje i penjanje po „plafonu“ i to samo po grifovima koje izabere Anđelka.

Na kraju ćete videti još jednog super matematičara, Jasmina Vujića, u zadatku od 3 runde koji uključuje sabiranje trocifrenih brojeva, množenje višecifrenih brojeva i kompleksniji matematički izraz.

Publika će imati nazahtevniji zadatak da izabere troje najboljih takmičara koji će se plasirati direktno u finale

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track