IDITE NA ODMOR POTPUNO OPUŠTENI: Wi fi kamera za video nadzor sa noćnim modom i alarmom!
Foto: Promo

IDITE NA ODMOR POTPUNO OPUŠTENI: Wi fi kamera za video nadzor sa noćnim modom i alarmom!

Tech -

Ove godine idite na more ne razmišljajući o tome kako ćete da ostavite kuću bez ikoga u njoj i kako je to nebezbedno. Imajte potpunu kontrolu nad svojim stambenim i poslovnim prostorom zahvaljujući Wi Fi kameri Sricam SP005 720P Megapixel P2P dostupnoj OVDE po fantastično niskoj ceni!

Ova WI FI kamera, koja je OVDE trenutno na VELIKOM POPUSTU, omogućuje vam da je instalirate bilo gde i pratite dešavanja u kući ili kancelariji bilo kada i bilo gde da se nalazite: preko desktop računara, laptopa i, što je najpraktičnije, preko mobilnog telefona kojim možete pomerati kameru 180 stepeni u svim uglovima. Preko mobilne aplikacije možete njom snimati i praviti slike. Kameru možete poručiti OVDE na broj 011/6 888 999.

Ono što je posebno interesantno je da možete ne samo gledati, već i slušati šta se dešava u prostoriji koju nadgledate. Zvuk je fantastičan i, ako poželite, sa osobama u datoj prostoriji preko ove kamere možete i komunicirati čak i onda kada na telefonu na kom vam je instalirana aplikacija nemate kredita. Kamera može raditi čak i ako u prostoriji nema wi fi.

foto: Promo

Ova neverovatna kamera pogodna je za poslovne prostore (restorane, vrtiće, igraonice, zlatare...), za obezbeđivanje kuće ili stana (isključivo za unutrašnju upotrebu). Wi Fi kamera koju OVDE možete da kupite po genijalno niskoj ceni podržava i memorijsku karticu, pa uz 8gb može snimati neprekidno čak i do 20 dana. Na istu kameru se može priključiti više ljudi, a jedan korisnik može da prati preko aplikacije do 24 kamere.

Kamera ima senzor pokreta, pa može da se postavi iznad vrata i prozora, što je pogodno leti kada su velike vrućine i kada vrata ostaju otvorena. Ukoliko neko prođe ispod kamere, uključiće se alarm. Alarm se pali u sklopu aplikacije na telefonu, što znači da će vlasnik kamere imati informaciju da je neko ušao, provalnik neće ni znati da je detektovan, a noćni mod omogućuje jednako dobru sliku bezobzira na osvetljenost same prostorije.

Instaliranje je krajnje jednostavno: nosač kamere se zašrafi u drvo ili zid, na to se zašrafi kamera i adapter se uključi u struju. Svaka kamere ima svoj serijski broj i fabrički pasvord. Potrebno je skinuti aplikaciju Sricam, uneti id kamere (piše na dnu kamere) i šifru (koja se kasnije može menjati) i kamera je automatski povezana na wi fi i aplikaciju.

Krajnje korisno, izuzetno povoljno i vrlo lako za montiranje i upravljanje. Iskoristite ovu VELIKU AKCIJU i nabavite Sricam SP005 720P Megapixel P2P Wireless kameru što pre!

Poručite na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili online OVDE non stop.

*KOLIČINE SU OGRANIČENE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track