NAUČNICA NASA U ČUDU: 6 radnika i ja videli smo svojim očima ljude na Marsu!

Traži objašnjenje

NAUČNICA NASA U ČUDU: 6 radnika i ja videli smo svojim očima ljude na Marsu!

Tech -
Taj stari Viking rover je jurio unaokolo. Onda sam videla dva čoveka u astronautskim odelima - ne onim velikim koje su obično koristili, nego nekim tanjim, zaštitnim. Hodali su ka roveru, ispričala je Džeki

Rasprave na forumima koji se bave teorijama zavere “uzavrele” su ove nedelje, nakon što je jedna žena, koja je navodno nekada bila zaposlena u NASA, tvrdila da je videla ljude na Marsu.

Žena koja se predstavila kao “Džeki” pozvala je američku radio-stanicu Koust tu koust AM i rekla je da je 1979. videla ljude u astronautskim skafanderima kako trče površinom Crvene planete. Džeki je rekla da je radila na misiji Viking lander kada je na ekranu videla direktan prenos uživo s površine Marsa. “Nadam se da ćete mi pomoći da rešim 27-godišnju misteriju”, rekla je ona voditelju. “Taj stari Viking rover je jurio unaokolo. Onda sam videla dva čoveka u astronautskim odelima - ne onim velikim koje su obično koristili, nego nekim tanjim, zaštitnim. Hodali su ka roveru.” Džeki kaže da je još šest radnika NASA videlo kako ljudi hodaju po Marsu. U misiji Viking Mars lansirane su dve letelice Viking 1 i Viking 2 u razmaku od nekoliko nedelja. Svaka od njih sastojala se od orbitera i lendera koji su putovali gotovo godinu do Marsove orbite. Zatim su fotografisali površinu planete, a potom se spustili. Orbiteri su nastavili da snimaju i gotovo cela planeta je tokom ove misije bila mapirana u visokoj rezoluciji. “Iako nisu otkriveni tragovi života, Viking je otkrio sve elemente potrebne za život na Zemlji - ugljenik, azot, vodonik, kiseonik i fosfor”, saopštila je NASA. “Postoji nekoliko problema u njenom svedočenju”, rekao je Najdžel Votson, stručnjak za NLO i autor knjige “Haynes, UFO Investigations Manual”. “Pre svega, nije bilo prenosa sletanja uživo, a Viking nije imao točkove, kao što ima Kjuriositi. Pošto je želela da ostane anonimna, ne možemo ni saznati da li je zaista radila za NASA.” Ipak, u poslednje vreme bilo je i bizarnijih tvrdnji. Fizičar dr Džon Brandenburg izjavio je da je drevna civilizacija zbrisana s površine Marsa nuklearnim napadom druge vanzemaljske rase. On kaže da su drevni Marsovci poznati kao Cidonijani i Utopijanci bili masakrirani u ovom napadu, a da se svedočanstva genocida mogu videti i danas. Brandenburg upozorava da treba i sami da strepimo od napada na našu planetu i pošaljemo ljude na Mars kako bismo otkrili pravu istinu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track