PAD NIJE BIO DO VAS: Proradili Fejsbuk i Instagram, samo se malo teže otvara!
Foto: KURIR

Društvene mreže jutros nisu radile

PAD NIJE BIO DO VAS: Proradili Fejsbuk i Instagram, samo se malo teže otvara!

Tech -
Korisnici u Srbiji su primetili da je jutros oko 7 časova pristup bio otežan da bi već oko 8 bio potpuno onemogućen. Međutim, ovi popularni sajtovi proradili su ponovo već oko 8.10

BEOGRAD - Pristup društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram rano jutros je u Srbiji bio potpuno onemogućen, ali su ovi popularni sajtovi već oko 8.10 ponovo proradili.

Korisnici ranoranioci jutros nisu mogli da pristupe svojim profilima. Zasad nema informacija da li je posredi bio neki kvar ili rad na promenama u postavkama ovih mreža. Korisnici u Srbiji su primetili da je jutros oko 7 časova pristup bio otežan da bi već oko 8 bio potpuno onemogućen.

Nisu funkcionisale ni mobilne verzije ovih mreža, a nesmetano je radio samo Tviter.

Ruska TV stanica na engleskom jeziku Raša tudej javila je da su Fejsbuk i Instagram bili nedostupni i u ostatku sveta, a da u pojedinim delovima ne rade i Gugl plus (Google +), Maj spejs (My space), Tinder...

“Izvinjavamo se, nešto je pošlo naopako. Radimo na tome i popravićemo što brže budemo mogli" osvanula je posle nekog vremena i poruka administratora na Fejsbuku. Korisnicu su vest o padu Fejsbuka mogli da vide i na Tviteru koji je pustio haštag #facebookdown.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track