NOVA MOGUĆNOST: Od sada na Pajret Beju možete gledati filmove direktno iz pretraživača
Foto: Printscreen

Nelegalno reprodukovanje

NOVA MOGUĆNOST: Od sada na Pajret Beju možete gledati filmove direktno iz pretraživača

Tech -
Čuveni sajt za deljenje fajlova Pajret Bej, omogućio je korisnicima da pokrenu video torente direktno iz pretraživača. Ipak, treba imati na umu da gledanje sadržaja koji se deli bez dozvole autora nije legalno.

Najpoznatiji torent servis koji dugo plovi opasnim vodama, sada je još savremeniji, uvođenjem mogućnosti koja dozvoljava korisnicima da reprodukuju sadržaj direktno u pretraživaču.

Pajret Bej dobio je podršku za "Torents Time", dodatak za pretraživače koji omogućava da korisnici odmah u pretraživaču odgledaju torent koji su nameravali da skinu. To znači da torent fajl ne treba skidati na računar i nema potrebe za samim "BitTorrent" klijentom. Ova opcija funkcioniše baš kao i popularni "Popcorn Time".

Stvar je još u 'beta' verziji i puna je 'bagova', ali izuzetno je jednostavna i funkcioniše u "Chrome", "Firefox", "Internet Explorer" pretraživačima na "Windows" i "OS X" operativnim sistemima, a podršku će moći da mu dodaju i drugi torent servisi.

Naravno, važno je naglasiti da cela stvar nije legalna, ako se koristiti za gledanje sadržaja koji se deli bez dozvole autora.

(International Business Times)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track