OPROBAJ SE U SRPSKOM ZATVORU: Da li si dovoljno muško da preživiš? Stavi život na kocku i proveri
Foto: Facebook Printscreen

Preuzmi kontrolu nad zatvorom i dupe uza zid!

OPROBAJ SE U SRPSKOM ZATVORU: Da li si dovoljno muško da preživiš? Stavi život na kocku i proveri

Tech -

Surovi život iza zatvorenih rešetaka sa maksimalnim obezbeđenjem! Ako želite da iskusite kako to izgleda živeti s druge strane rešetaka, onda ste na pravom mestu.

Kako se provodite ovog proleća? Ako vam treba više od 2 sekunde da odgovorite na to pitanje onda imamo rešenje za vas. Predstavljamo vam "PrisonWars", novu onlajn igricu zbog koje ćete se po prvi put osetiti kao junaci nekog kriminalističkog filma. Iskusićete surovi život iza zatvorskih rešetaka iz prve ruke i što je najvažnije to vas neće koštati ni dinara, jer je igra besplatna. Započnite avanturu na sajtu Kurira OVDE!

Sve što vam treba jeste da se registrujete preko mejla ili Fejsbuka i vaša mračna avantura počinje. Umovi iza ove ideje prevazišli su sebe pa je ona dostupna i na srpskom jeziku.

Bez brige gušteri, Kristijan, najiskusniji lik u zatvoru biće vam savetnik i ortak od poverenja. Slušajete ga, jer vam život od toga zavisi. Nećemo zaboraviti lepši pol, pošto iako niste iskusili zatvor, možete da zamislite koliko usamljenost košta. Postoji lek i za tu boljku, zatvorske bračne posete, uvozne dame sa istoka ili čak ispušten sapun drugih zatvorenika, ali to ćemo ipak prepustiti vama, prekaljenim gejmerima.

Sigurno vam je palo na pamet da učinite nešto zabranjeno, ali vas je sprečio moral ili strah od zakona. S obzirom na to da ste već u zatvoru, vreme je da se grize, nije kao da mogu još više da vas zatvore. Samica? Neka samo probaju. Dokažite da ste snažniji od čuvara, samim tim ćete i zaslužiti poštovanje ostalih zatvorenika.

Rat bandi je ono što će vas najviše interesovati, jer budimo iskreni, to i jeste razlog zbog kojih nas ova ideja zabavlja, a time igra obiluje. Nema granica, nema pravila, u napad!

4. Naučite pameti pozere u Borilačkom klubu i osvojite što više pehara

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Grupne tuče jesu uzbudljive, ali pravom borcu potreban je izazov jer se on ne zadovoljava čoporom. Borilački klub je perfektno mesto za one koji vole "šorku 1 na 1". Nije važno kog ste pola, muško ili žensko, pobednik je samo jedan. Najbolji borci osvajaju pehare i gomilu keša, ali legendea ulaze u Dvoranu slavnih.

U zatvoru vreme stoji, ali su zato i mogućnosti beskrajne. Narkotici od vas prave mašinu i povećavaju vam šanse u borbama. Zatvorsko crno tržište je bogato, uprkos trudu jakih policijskih snaga, ali nemojte da se bahatite, jer ako se predozirate, završićete u ambulanti. Sem zabranjenih poroka možete da nabavite i preprodajete oružje. Ako vi želite da budete deo ove mutne ekonomije, došli ste na pravo mesto.

Biti najjaći ne znači samo biti sirovo snažan, treba biti lukav i snalažljiv. Naučite da džeparite, da budete plaćeni ubica, ma mogućnosti su beskonačne. Vaša ozloglašenost ogleda se i na vašem izgledu: Nabacite tetovaže i učinite sve ono što niste smeli u stvarnosti. Samo oprezno, čeka vas najveći test - sukobićete se sa drugim opakim kriminalcima iz čitavog sveta, a na vama je izbor da li ćete sa njima sarađivati ili ćete postati zakleti neprijatelji.

Foto: printscreen
Foto: printscreen

Kliknete OVDE i započnete mračnu avanturu u neprikosnovenoj "PrisonWars" igrici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track