(VIDEO) OPADA VAM KOSA? Pogledajte kako da zakamuflirate proređene delove
Foto: PR

(VIDEO) OPADA VAM KOSA? Pogledajte kako da zakamuflirate proređene delove

Zabava -

Probali ste sve moguće preparate za ponovni rast kose koji su se pojavili na tržištu i dali ni sami ne
znate koliko novca. I kosa vam, naravno, nije postala gušća iako ste neke od tih proizvoda „debelo“
platili. O presađivanju kose niste ni razmišljali. S razlogom, zaista jeste preskupo. Međutim, ipak
postoji nešto što možete da uradite kako bi vaša proređena kosa izgledala gušće.

Za sve one koji imaju retku kosu ili imaju problem sa opadanjem kose, bez obzira na pol i godine,sada postoji efikasno, a ipak novčano priuštivo rešenje - DEXE FIBERS, mikrofiber vlakna zahvaljujućikojima ćete se ponovo osećati sigurno i zadovoljno. Uz pomoć ovog revolucionarnog sredstva vašakosa će izgledati lepše i gušće i to ODMAH nakon prvog nanošenja Dexe fibera koje možeteporučiti OVDE.

Važno je reći da Dexe Fiberi ne obnavljaju niti ubrzavaju rast kose. Malo koji proizvodi uspešno to čine. Dexe fiberi efikasno prekrivaju proređene delove, „kamufliraju“ ih i čine da vaša kosa izgleda gušće čak i na onim mestima gde je opala. Ono što je bitno jeste da se nanose za samo 10 sekundi, a ne skidaju se češljem, vetrom, slabom kišom, znojenjem i ne ostavljaju tragove na jastuku.

Pogledajte kako se lako nanose i kakav rezultat daju:

Pakovanje od 22g dovoljno je za oko 75 nanošenja. Broj tretmana, naravno, zavisi od količine proređenosti kose, kao i broja mesta na koliko se nanosi.

Defe Fiberi su dostupni u dve boje: crna i tamno braon, a možete ih poručiti online OVDE ili putem telefona na 011/6 888 999 (od 08h do 17h).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track