Volite lubenicu ali se mučite da je isečete?
Foto: PR

GENIJALNO! Od sada ćete uvek ovako seći lubenicu

Volite lubenicu ali se mučite da je isečete?

Zabava -

Uz pomoć ovog genijalnog izuma, isećićete je u samo 2 koraka!

Najzad je pala cena i našoj omiljenoj letnjoj poslastici.

Sada je pravi trenutak da uživate u osvežavajućem ukusu ovog sočnog dezerta. Međutim, da bi mogli da uživamo u njenom opijajućem ukusu, prvo se moramo valjano pomučiti kako bi je isekli.E pa ne morate se više nervirati! Isecite perfektne kriške lubenice u samo 2 koraka. Kako da to uradite, saznajte klikom OVDE.Predstavljamo vam nešto potpuno novo na našem tržištu.

Uz pomoć čudesnog Pro Metz sekača lubenice od nerđajućeg čelika, više nećete morati da isprskate celu kuhinju i upotrebite sve veštine koje poznajete kako bi isekli lubenicu. Poručite vaš sekač već danas klikom OVDE i iskoristite ovaj sjajan popust od čak 50%!

Sečenje lubenice i nije neka nauka, ali ukoliko vam dolaze gosti, klasične kriške i nisu baš najidealnije za posluženje. Pored toga, standardno isečene kriške mogu da budu jako neuredne i nejednake veličine. Da ne pričamo o tome da vam je potrebna gotovo cela tacna da biste pojeli parče lubenice a da pritom ne uprljate i isprskate sve oko sebe. Upravo zato je Pro Metz sekač lubenice idealno rešenje a može biti vaš za SAMO 690 dinara jednim klikom OVDE.

Sve što je potrebno jeste da isečete lubenicu po dužini a onda na scenu stupa vaš moćni sekač. Laganim pokretima, povlačeći sekač lubenice ka sebi, isećićete perfektne kriške lubenice jednake širine a da pritom niste ništa isprljali niti isprskali. Nakon toga, jednostavno okrenete Pro Metz sekač lubenice na drugu stranu, i iskoristite ga kao hvataljku kako bi ste izvukli isečene kriške i servirali. Jednostavno zar ne? Nabavite ga već danas po super akcijskoj ceni klikom OVDE!

Pogledajte video i uverite se i sami kako je lako iseći lubenicu uz pomoć Pro Metz sekača lubenice.Požurite, količine su ograničene!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track