10 ŠOKANTNIH NASTUPA: Kada su izašli na scenu, smejali su im se, a onda im se ceo svet poklonio

Vanvremenski talenti

10 ŠOKANTNIH NASTUPA: Kada su izašli na scenu, smejali su im se, a onda im se ceo svet poklonio

Zanimljivosti -

Odelo ne čini čoveka, ali ni prvi utisak koji neko ostalja. Predstavljamo vam one koji su potpuno šokirali publiku svojim nastupima, nezavisno od toga da li su zvezde ili anonimusi.

1. Suzan Bojl

Kad se pojavila na sceni britanske verzije "Ja imam talenta" izazvala je podsmeh kod žirija koji je delovao kao da ju je unapred otpisao, ali kad je zapevala postala je senzacija i simbol svih onih koji veruju u čuda.

2. 2CELLOS

Luka Sulic i Stjepan Hauser uspeli su nemoguće - pokazali su da i klasična muzika može da bude u trendu, što nije pošlo za rukom ni najvećim muzičkim genijalcima. Prepoznatljivi su što u svoje nastupe inkorporiraju i modernu rok muziku.

3. Majkl Vinslou

Nekada poznat po filmskom serijalu "Policijska akademija", Majkl je nastavio da od svog umeća imitiranja zvukova pravi neverovatne nastupe.

4. Marius Goli

Ko je jednom prisustvovao Golijevoj uličnoj svirci reći će vam da je postao oplemenjen. Iako je potpuni anonimus za širu javnost mnogi tvrde da je on jedan od najvećih živih gitarskih magova.

5. Perpetuum Jazzile

Ova akapela grupa izazvala je oduševljenje u ranim danima Youtube i potpuno revitalizovala ovakav stil muzike u svetu.

6. Aida Nikolačuk

Kad je Aida zapevala na ruskom "Talentu" žiri je bio ubeđen da peva na plejbek jer je nemoguće da neko peva toliko savršeno. Uspešno ih je demantovao.

7. Babymetal

Kako to obično biva sa japanskom modernom muzikom svet i dalje nema obrazovano mišljenje o ovom, pa, bendu. Eksperimentalni spoj žestokog metala i ušećerenog popa svakako je nešto što će te pamtiti do kraja života iako ne mora nužno da vam se svidi.

8. Bjanka Rajan

U periodu kad su rijalitiji u kojima se traga za talentima i dalje bili novina, pojavila se mala Bjanka koja je postala jedna od prvih dečjih senzacija ove vrste.

9. Laura Bretan

Laura je najskorija internet senzacija kojoj mnogi predviđaju uspešnu karijeru. Ova 13-godišnjakinja šokirala je i publiku i žiri, pa i sebe svojim operskim glasom.

10. Niki Vilson

Niki je zapanjio svet kad je seo za klavir uličnog svirača u Nju Orleansu. Kad je zasvirao svi prisutni su zanemeli.

GLASAJTE ZA NAJŠOKANTNIJI VIDEO OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track