NIKAD NEĆETE POGODITI KOLIKO IMA GODINA: Zbog ovog sedokosog tipa žene seku vene!
Foto: Instagram

Zgodan dasa

NIKAD NEĆETE POGODITI KOLIKO IMA GODINA: Zbog ovog sedokosog tipa žene seku vene!

Zanimljivosti -

Nekim ljudima je velika želja i životni cilj da izgledaju što mlađe, ali ima i onih koji žele da izgledaju starije i u tome uspevaju

"It is wise to persuade people to do things and make them think it was their own idea." -Nelson Mandela- These are words that are almost sacred.

A post shared by Pawel Ladziak - Polish Viking® (@pavel_ladziak) on

Pavel je rano počeo da sedi i to mu se nije svidelo, pa je odlučio da ofarba kosu i bradu u belo. Fitnesom se bavi od tinejdžerske dobi, a trenutno izgleda bolje nego ikad.

Popularan je i na društvenim mrežama - na Instagramu ga prati više od 300 hiljada korisnika

Ali, u dvadesetima je ‚‚upao u crnu rupu" i nije vežbao godinama, već se "divljački provodio", kako sam tvrdi. Ipak, skupio je snage i ponovno se vratio svojoj prvoj ljubavi.

Ljudi ga upoređuju s "najseksi dedicom na svetu", 50-godišnjim Italijanom Đanlukom Vakijem, a Ladziak kaže da mu takva poređenja laskaju.

Poredeći njegove fotografije iz prošlosti sa današnjima, gotovo je nemoguće poverovati da se radi o istoj osobi. Bacite oko i pogledajte kako izgleda sredovečni muškarac u duhu 60-godišnjaka.

On the left in the picture I was dreaming about what I have now. Today I know that 10 years of hard work was worth it. ?? 2007-2017

A post shared by Pawel Ladziak - Polish Viking® (@pavel_ladziak) on

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

OMILJENI AFRIKANAC U SRBIJI POSLE 30 GODINA: Zapevao ponovo Hakuna matata za Minimaksa!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track