TVRDE DA JE OVO KONAČAN DATUM SMAKA SVETA: Evo šta piše u Bibliji i na piramidama, a NASA ćuti!
Foto: Profimedia

SPREMITE SE

TVRDE DA JE OVO KONAČAN DATUM SMAKA SVETA: Evo šta piše u Bibliji i na piramidama, a NASA ćuti!

Zanimljivosti -

Strani mediji se šale da su prvi znakovi apokalipse već vidljivi: Brexit, Donald Tramp i novi spot Tejlor Svift.

Dejvid Mejd, autor knjige "Planet X: the 2017 arrival", ubeđen je da nas 23. septembra očekuje apokalipsa, kao i da će nas planeta Nibiru ubiti. Nije usamljen u tome - teoretičari zavere su ubeđeni da će dolazak planete koja se nalazi iza Neptuna, Nibiru ili planeta X uništiti Zemlju sledećeg meseca. Naime, Dejvid tvrdi da je to zapisano u Bibliji, ali iscrtano i na piramidama. "Veoma je čudno da se 12. poglavlje u Bibliji podudara sa natipisima u Velikoj piramidi u Gizi. I jedna, i druga navode period između 20. i 23. septembra. To je kraj crkvenog perioda i tranzicija u dan Boga. Bićemo svedoci uskoro", rekao je.

foto: Printscreen YT

Iako NASA nikada nije potvrdila postojanje planete Nibiru, nekoliko apokalipsa smo već propustili – septembar i decembar 2015. godine i, naravno, čuvenu majansku apokalipsu 2012. godine. Inače, Dejvidovo predviđanje uglavnom je bazirano na sledećem citatu iz Biblije:

"Dan Boga dolazi - surov dan, gnevnog i žestokog besa – da opustoši zemlju i uništi grešnike na njoj. Nebeske zvezde i njene konstelacije neće pokazati svoje svetlo. Izlazeće Sunce će biti zamračeno i Mesec nas neće obasjavati". Želite da čujete najbolje? Nibiru nije neka tamo planeta-pustara – na njoj živi narod Anunaki, koji predstavlja naprednu ljudsku rasu, a Zemlju su posetili nekoliko puta i tražili zlato po Africi.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/B92)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

IZA VELA BUDUĆNOSTI: Ovo su Top 10 proročanstava koje svako treba da zna

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track