VELIKI JESENJI HOROSKOP ZA 2017: Precizna prognoza za svaki znak!
Foto: Shutterstock

Astrologija otkriva

VELIKI JESENJI HOROSKOP ZA 2017: Precizna prognoza za svaki znak!

Zanimljivosti -

Ovaj horoskop važi i za vaš znak i za podznak

OVAN

LjUBAV: Početak jeseni za većinu Ovnova biće vrlo dinamičan! Vatrena energija Venere iz njihovog polja ljubavi i zabave i Urana iz njihovog znaka doneće im razrešenje problema sa partnerom i mnogo pozitivniju energiju! Mnogi od vas, podstaknuti pozitivnim promenama poput selidbe ili početkom zajedničkog života sa stalnim partnerom poželeće već početkom oktobra brak ili proširenje porodice!

Slobodni Ovnovi oko 10. oktobra srešće se sa velikom promenom, ulaska Jupitera iz njihovog polja braka i veza u znak Škorpije i prelazak u njihovo astrološko polje sudbine, karme i transformacije! Ovaj Jupiterov tranzit učiniće vas strastvenijim, magnetičnijim i privlačnjim posebno jednom Biku, Raku ili Strelcu! Krajem oktobra raskrstićete, na možda pomalo buran način, sa nekim u koga već neko vreme nemate mnogo poverenja!

Slobodnim Ovnovima ovaj tranzit doneće karmičke ljubavi posebno od 8. novembra kada se i planeta ljubavi pridruži planeti Jupiter! Do kraja novembra moguća su čuda, a okolnosti pod kojima ove veze budu počinjale moguće da će biti pomalo komplikovane. Ipak, istrajte u borbi za ovu ljubav jer Jupiter i Venera iz znaka Škorpiona će upravo zahtevati od vas borbu! Decembar mesec ove godine obeležiće veličanstveni prelazak Saturna iz znaka optimističnog i otvorenog Strelca u znak stabilnog i sistematičnog Jarca! Pred samu Novu godinu njegov susret sa Venerom označiće povratak nekim starim, ali pravim vrednostima. Mnogima od vas doneće povratak na neku emotivnu prošlost, a neki će se konačno odlučiti na mnogo veću odgovornost, ulazak u brak i velike planove sa partnerom! Mnogima od vas ovaj tranzit doneće promenu statusa, prenosi Stil (http://stil.kurir.rs).

POSAO I FINANSIJE: Početak jeseni, pod uticajem Marsa i Venere bićete pretrpani poslom, ali ćete uživati i u plodovima svog rada. Od viška glava ne boli, a sa novim poslovnim projektima stiže i uvećana zarada i stabilnost na polju finansija. Ukoliko se bavite trgovinom, poslovina u vezi sa transportom, ali i pravnim poslovima ovo će biti period manje tenzije, ali i velikih prilika za napredovanje. Oktobar mesec mnogim Ovnovima, kroz veliku planetarnu promenu i prelazak planete mogućnosti i sreće Jupitera iz njihovog polja partnerstva u astrološko polje nasledstva, ali i kredita i tuđeg novca od 10. oktobra daje punu podršku zvezda kada je dobijanje novca u pitanju. Tokom novembra stiže veliki uspeh, posebno onim Ovnovima koji se bave rizičnim poslovima, finansijama i ulaganjima. Ipak, savet je da dobro razmislite kada pozajmljujete novac drugima, posebno Blizancu i Lavu.

Opširnije pročitajte OVDE.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track