VODIO SAM LJUBAV SA SESTROM: Potresna ispovest zbog koje se svima zgadio život!
Foto: Profimedia

SVET U ŠOKU

VODIO SAM LJUBAV SA SESTROM: Potresna ispovest zbog koje se svima zgadio život!

Zanimljivosti -

Pismo koje je nedavno objavio jedan dvadesetogodišnji britanskim mladić, skandalizovao je javnost kada je potražio savet jer je imao seks sa svojom sestrom. On je, povrh svega, objasnio da je zaljubljen u nju.

Mladić je u svom pismu naveo da ima 20 godina, a da njegova sestra ima 17. On je na početku svog pisma opisao tešku porodičnu situaciju u kojoj je odrastao i da zapravo on i njegova sestra imaju zajedničku majku, ali ne i oca.

Naveo je takođe da se kasnije kad je odrastao odselio iz kuće i da mu je bilo krivo što ju je ostavio sa majkom koja sad ima 38 godina i u vezi je sa dvadesetjednogodišnjakom.

"Moja sestra je došla pre nekoliko meseci kod mene i pitala me da li može ostati. Rekla je da je užasno kod kuće i da je mamin novi čovek skoro njen vršnjak i da joj je bolesno da bude sa njima, kao i da je on nekako čudno gleda. Morao sam da kažem da."

foto: Profimedia

"Jedne noći popili smo nekoliko pića. Ona je počela da plače i govorila je da mrzi svoj život. Dao sam joj ruku, zatim smo se poljubili i seksali najprirodnije, kao da nismo brat i sestra. Sada smo već šest meseci u vezi. Ona želi da napustimo grad, i da kupimo kuću negde drugde da imamo decu, ali znam da ne možemo."

"Jedan od mojih prijatelja pronašao je njenu sliku u mom telefonu, skoro bez odeće je bila, ali se nije videlo njeno lice, tako da sam negirao da je to ona, ali znam da se igram sa vatrom, opisao je svoju muku mladić."

foto: Profimedia

Sanova saveta posle ovog pisma koje je objavljeno ostala je u šoku i usledio je žestok odgovor na mladićevo pismo.

Upozoren je da što pre prekine vezu sa svojom sestrom, da krši zakon iako je ona zapravo njegova polusestra i da će ako nastave da imaju seks ubrzo zapasti u ozbiljne nevolje, a posebno ako ona ostane u drugom stanju. Takođe zatražila je od mladića da odmah prekine vezu, da će za nju biti tu uvek kao njen brat, ali da moraju da raskinu vezu, Takođe upućeni su da prihvate psihijatrijsku pomoć.

foto: Printscreen Derstandard.at

(Kurir.rs/Sun)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track