(VIDEO) SMUČILO JOJ SE DA BUDE SAMA: 20 godina je čekala onog pravog, a onda se udala za samu sebe!
Foto: Printscreen YT

DA LI JE REALNO?

(VIDEO) SMUČILO JOJ SE DA BUDE SAMA: 20 godina je čekala onog pravog, a onda se udala za samu sebe!

Zanimljivosti -

Italijanka Laura Mesi (40) više od 20 godina pokušava da pronađe srodnu dušu. Ova žena je na kraju shvatila da je idealan partner za nju ona sama pa je rešila da se uda za sebe.

Laura je instruktor fitnesa i organizovala je bizarnu ceremoniju u gradu Lison, u Lombardiji. Kako je ispričala novinarima, oduvek je maštala o velikom venčanju kao iz bajke, kom će prisustvovati njena porodica i prijatelji. Laura je obukla tradicionalnu venčanicu, okupila deveruše i kupila prsten kojim je venčala sebe.

foto: Printscreen YT

"Već sam rekla prijateljima i porodici da ću, ako ne nađem srodnu dušu do 40. godine, se udati za sebe. Ako jednog dana nađem muškarca sa kojim ću moći da zamislim budućnost biću srećna, ali moja sreća ne zavisi od tog nekog. Ovo je moje venčanje iz bajke, samo nedostaje princ", rekla je Italijanka.

Posle ceremonije koju je izvršio propovednik Ramiro Humberto Romero, ona je isekla svadbenu tortu na čijem vrhu je bila samo figurica mlada.

foto: Printscreen YT

Gosti su nazdravili i to šampanjcem koji se nalazio u posebnim flašama obeleženim sa oznakom "Sama". Venčanje je privuklo pažnju na društvenim mrežama gde je Laura podelila više od 120 fotografija.

foto: Printscreen YT

"Pre bilo koga drugog, zavolite sebe", bila je jasna mlada.

Ceremoniju je platila 10 hiljada evra i iako brak nije obavezujući teši što može da se bez problema razvede. Na medeni mesec je srećna mlada, naravno sama, otišla u Egipat.

(Kurir.rs/Metro, Foto: Printscreen/YT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track