NAJŠOKANTNIJA PRIZNANJA NA SAMRTNIČKOJ POSTELJI: Ovo su njihove poslednje reči! Najbliži su ostali iznenađeni
Foto: Profimedia

O OVOME SU CEO ŽIVOT ĆUTALI

NAJŠOKANTNIJA PRIZNANJA NA SAMRTNIČKOJ POSTELJI: Ovo su njihove poslednje reči! Najbliži su ostali iznenađeni

Zanimljivosti -

Niko od nas ne može da bira koje će poslednje reči izgovoriti u ovom svetu, pa tako neke mogu biti vrlo emotivne, potresne ali i šokantne.

Oni koji su dobili priliku da čuju poslednje reči svojih najbližih, postavili su ih na društvenoj mreži Redit i tako ih učinili "besmrtnim".

Ovo su najšokantnije stvari koje su ljudi priznali na njihovoj samrtničkoj postelji.

TAJNU KRIO CEO ŽIVOT

- Moja tata je usvojen od žene koja je došla u crkvu mojih bake i deke, a koja je zatrudnela pre venčanja. Moj deda je na samrtničkoj postelji priznao da je stvarno imao aferu sa tom ženom i da je on pravi otac mog tate zbog čega je predložio i da ga usvoji - napisao je korisnik pod imenom Tay Lord.

KAD SVEKRVI KAŽEŠ SVE U LICE

- Moja majka je umrla od raka kada sam imao 11 godina. Dok je ležala na krevetu kod kuće, baka sa tatine strane stajala je pored kreveta. Probudila se i pod uticajem jakih lekova rekla: "Šta radiš ovde? Nikada te nisam volela". Ne naročito "šokantno", ali je smešno. Zvuči bezosećajno, moja baka je majci pravila pakao od života dok je bila živa. Moja druga baba, sa majčine strane, pokušala je da se smeje dok je govorila da je nije tako vaspitala - ispovedio se Jonbabe.

BEZOSEĆAJNI DEKA

- Moj deda je bio veoma grub čovek. Ne prema meni, ali nikad nije pričao o ljubavi i bio je generalno neljubazan. Bio je i smešan i volela sam ga, ali nije bio osetljiv tip. Živela sam na selu dok je deda bio u gradu. Šminkala sam se za školsku igranku u njegovom stanu kada mi je rekao da sam lepa i da mi nije potrebna šminka. Nikada ništa slično nije rekao pre, tako da sam bila veoma iznenađena. Sledećeg dana je umro od srčanog udara - napisala je Cybeckster.

SAMO ZLATO

- Poslednje reči mog ujaka upućene ujni bile su: "Ne dozvoli je*enom pogrebniku da uzme moje zlatne zube" - piše Bacaflaca.

SMEH KAO BEG OD STVARNOSTI

- Dok je moja mama ležala u bolnici na krevetu i umirala od raka, približila me je sebi i rekla: "Sakrila sam novac...sakrila sam novac u...". Imala je problema sa disanjem i glas joj je pucao. Pokušala je još jednom da kaže, a onda je zatvorila oči, prestala je da diše i glava joj se spustila na jednu stranu. Nekoliko sekundi se smejala. Zezala me je. Umrla je tri dana kasnije - napisao je Secretoldy.

foto: Profimedia

KAD NEŠTO STVARNO NE VOLIŠ

- Moji rođaci i ja smo se okupili oko kreveta našeg dede koji je umirao. Svako od mojih rođaka (a bilo ih je dosta) poljubili su deku i pokušali da razgovaraju sa njim. Govorili su da ga vole itd. Ali nikog nije udostojio odgovora, samo ih je gledao. Dok ja nisam došao na red. Seo sam na ivicu kreveta, uhvatio sam ga za ruku, svi su nas gledali, a on me je pogledao i rekao: "Ne volim meksičku hranu" - tvrdi Momocazzo.

ISTINA JE OLAKŠAVAJUĆA

- Bilo je to par meseci pre nego što je umrla, baka mi je rekla da je piškila na grobu svoje svekrve i rekla da je "ku*ka to zaslužila" - otvoreno je napisala Hippydippy420.

foto: Shutterstock

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track