(FOTO) POSLALA JE PORUKU U BOCI KADA JE BILA MALA: Posle 29 godina sačekalo ju je iznenađenje na Fejsbuku!
Foto: Profimedia

POVRATAK U DETINJSTVO

(FOTO) POSLALA JE PORUKU U BOCI KADA JE BILA MALA: Posle 29 godina sačekalo ju je iznenađenje na Fejsbuku!

Zanimljivosti -

Linda i Dejvid Hamfris jednog dana šetali su plažom u američkoj državi Džordžija kada su slučajno pronašli pismo koje je napisala tada osmogodišnja Miranda Don Mos 1988. godine.

"Dejvid je nabasao na neverovatno otkriće jutros na plaži na ostrvu Sapelu. Pronašao je poruku u boci bačenu u Edistu u Južnoj Karolini pre 29 godina!

Uspeli smo da pronađemo ime i adresu danas gospođe koja ju je napisala, ali telefonski brojevi ne rade", ispričala je Linda, koja je odmah na Fejsbuku objavila šta je pronašla, a pomoću prijatelja je saznala da je devojčica Miranda Šavez.

"Neverovatna stvar se dogodila. Dobila sam poruku preko Fejsbuka. Linda je pronašla poruku koju sam začepila u bocu i bacila u ocean. Imala sam samo 8 godina! Pronašla ju je na otoku Sapelo i sad će mi je poslati! Zar to nije neverovatno?, napisala je Miranda na Fejsbuku, a za CBS je rekla:

"Ko bi se tome nadao? Divno je da te nešto tako sitno, to može vratiti u detinjstvo, jedan od najsrećnijih perioda u životu. Bilo je suđeno da je neko nađe. Bilo je suđeno da razveseli nekog, ulepša nekome dan. Mislim da je poslužila svrsi", kazala je ona.

Kurir.rs, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track