(FOTO) POZVALI SU PROFI FOTOGRAFA: Porodičnu sliku platili 200 evra, a posle 8 meseci im stiglo OVO! Objašnjenje je HIT!
Foto: Printscreen/FB

HOROR

(FOTO) POZVALI SU PROFI FOTOGRAFA: Porodičnu sliku platili 200 evra, a posle 8 meseci im stiglo OVO! Objašnjenje je HIT!

Zanimljivosti -

Porodična fotografija zasigurno među najdragocenijim uspomenama, pa se mnogi odlučuju da umesto spontanog, amaterskog fotkanja, taj posao ipak povere profesionalnom fotografu.

Da to nije uvek i bolja opcija, uverili su se mladi supružnici Pem i Dejv Zaring. Nakon što su svoje fotografije, koje su platili 200 evra, čekali čak osam meseci, na mejl im je stiglo krajnje neugodno, ali i urnebesno iznenađenje.

Fotografije su objavili na Fejsbuku, a post je, u samo četiri dana, postao viralni hit i podeljenj je skoro 400.000 puta.

"Ok. Ovo nije šala. Platili smo fotografu, koja je tvrdila da je profesionalac, od 200 do 250 dolara za fotografisanje. Pogledajte molim vas ove stvarne fotografije koje nam je dostavila... Rekla je da su sene bile strašno loše, tog divnog, vedrog, sunčanog dana, kao i da je profesor nikada nije naučio kako da retuširati fotografije. Slobodno ih podelite, godinama se nisam ovako jako smejala", napisala je Pem, još jednom napomenuvši da ne riječ o šali nego o "konačnom proizvodu" iz jednog foto studija.

"Izgledate kao prva porodica veštačke oplodnje", "Jezivi ste, kao iz horor filma", to su samo neki od komentara.

(Kurir.rs/Foto Printscreen/Facebook)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) I ZMIJE SU ŽEDNE! Pogledajte samo sa kakvom slašću zmija pije vodu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track