(FOTO) ILUSTRACIJE ZA SLAĐU UŽINU: Kada vidite šta je ovaj otac naslikao za svog sina, ODUŠEVIĆETE SE! Razlog je izuzetno DIRLJIV!
Foto: Profimedia

PREDIVNO

(FOTO) ILUSTRACIJE ZA SLAĐU UŽINU: Kada vidite šta je ovaj otac naslikao za svog sina, ODUŠEVIĆETE SE! Razlog je izuzetno DIRLJIV!

Zanimljivosti -

Jedan otac iz Kalifornije već više od četiri godine crta na papirnim kesicama u kojima njegov sin u školu nosi užinu, a razlog je prilično dirljiv.

Naime, Dominik je do sad oslikao više od 550 kesica sa različitim zabavnim ilustracijama.

On tvrdi da je njegov sin u osnovnoj školi bio prilično stidljiv, pa se nije družio sa svojim vršnjacima zato što nije znao kako bi im prišao niti što bi im rekao.

"Obično roditelji svojoj deci spreme hranu za užinu i misle kako je to dovoljno. Ali, moj posao se tu ne završava. Ja sam to preneo na neki viši nivo. Već otprilike četiri godine crtam na papirnim kesicama za ručak svog sina. Iako sad već ide u srednju školu, i dalje ih svakodnevno nosi sa sobom", kaže Dominik.

Dominik nastavlja šta ga je podstaklo na tu ideju.

"Kad je naš sin bio mlađi, moja supruga i ja smo ga redovno upisivali na dodatne školske aktivnosti u školi, ali je on uvek bio previše povučen da bi se družio sa vršnjacima. Zbog toga sam počeo da oslikavam njegove kesice za ručak ovim zabavnim ilustracijama kako bih mu barem malo olakšao da učini taj prvi korak i započne razgovor sa ljudima. I uspelo je! Deca su ubrzo sama počela da mu prilaze i ispituju ga o ilustracijama, a onda bi često razgovor otišao u smeru Marvelovih superjunaka".

Kurir.rs/BoredPanda, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track