(FOTO) DECA SE VOLE I POSLE RODITELJSKOG: Sedmaci na FORU oduševili razrednu i NASMEJALI roditelje
Foto: Dragana Udovičić, čitalac Kurira

Beogradski mali mangupi

(FOTO) DECA SE VOLE I POSLE RODITELJSKOG: Sedmaci na FORU oduševili razrednu i NASMEJALI roditelje

Zanimljivosti -

Sedmi razred osnovne škole, poznato je svim roditeljima i starijim đacima, jedan je od najtežih razreda.

Sem što dobijaju nove predmete, i gradivo je obimnije i komplikovanije, pa đeci često, čak i oni najbolji, malo popuste i "pokvare" ocene.

Roditeljski sastanci onda postaju prava noćna mora za njih, a kada se roditelji razočarani vrate kućama, neretko većina dobije ukore i zabrane korišćenja mobilnih telefona, kompjutera, nema izlazaka.

E da se to ne bi desilo, sedmaci jedne škole u Beogradu dosetili su se da "umekšaju" roditelje pre nego što čuju od razrednog starešine koliko su popustili na početku sedmog razreda.

Na vratima učionice napisali su: "Deca se vole i posle roditeljskog" u potpisu VII-1.

Roditelji i razredna bili su oduševljeni kreativnošću, ali i njihovom zrelošću jer si i sami bili svesni da nisu bili najbolji na početku sedmog razreda.

"Imali smo roditeljski. Evo šta je bilo nalepljeno na vratima. Podsetili su me na mangupe iz filma "Lajanje na zvezde". I ova naša deca znaju da budu mangupi. Prilično su se pokvarili u odnosu na prošlu godinu, a i pooštren je kriterijum", rekla je jedna od mama koja je redakciji Kurira poslala fotografiju, napominjući da je i razrednoj bilo simpatično.

Foto Čitalac Kurira
Foto Čitalac Kurira

EPK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track