(FOTO) Trebalo je da se UDA ZA BOGATAŠA, a onda se u priču umešao jedan pas i POKVARIO SVE!
Foto: Profimedia, Twitter

Neverovatno

(FOTO) Trebalo je da se UDA ZA BOGATAŠA, a onda se u priču umešao jedan pas i POKVARIO SVE!

Zanimljivosti -

Svaka devojka sanja o dobroj udaji, ali to ne podrazumeva samo novac. Bar je to pokazala ova devojka, koja je zbog psa i svoje ljubavi prema njeme ostavila verenika.

Kad je Karišma Valia, analitičarka iz Nju Delhija saznala da njen potencijalni suprug nije ljubitelj pasa i da ne želi psa u stanu posle venčanja, postalo joj je jasno da će to biti problem. Rešila je i odbila ugovoreni brak.

"Imati psa definitivno nije privremena faza. Ne mogu da napustim svog psa ni zbog koga", objasnila je Valia vereniku na WhatsApp-u.

Iako je muškarac pokušavao da je nagovori da još jednom preispita svoju odluku, jednostavno nije išlo.Bilo je i mnogo pritiska od strane njene porodice. Mama je pokušala da je uveri da je on odlična prilika, jer osim što dobro izgleda, ima i novca.

Međutim, Karišma mnogo voli svog psa Lusi, toliko da nije mogla da prihvati bračnu ponudu. Ona je kompletan razgovor sa potencijalnim budućim suprugom objavila naTviteru, a ljudi na internetu joj pružaju veliku podršku.Njena priča je zaposela sve društvene mreže, a toliko je popularna da je morala da ograniči pristup svom profilu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track