GLEDANJE U DLAN: Šta vaša linija braka govori o vašoj budućnosti!
Foto: Damn

Otkrivamo!

GLEDANJE U DLAN: Šta vaša linija braka govori o vašoj budućnosti!

Zanimljivosti -

Svi smo mi upoznati sa idejom i pričom kako nam na nekom vašaru žena gleda u dlan i predviđa nam budućnost.

Linije braka locirane su sa strane šake, ispod malog prsta. To su horizontalne linije koje je teže uočiti nego one dublje linije koje ide preko centra dlana. Dubina linija braka je razmak između romanci i braka, dok linije bliže prstu pokazuje da će brak biti kasnije u životu.

Pročitajte sami svoj dlan

1. Blizu linije srcaAko imate dve ili više linija, izaberite najdužu. To je znak ranog braka, možda oko 20 godina.

2. Blizu baze malog prstaTo je znak kasnog braka, ali ćete kad-tad naći pravog partnera. šanse za brak doći će vam tek od 35 do 50 godine. Ne odustajte!

3. Tačno na sredini između linije srca i baze domalog prsta.Nije rano, ali nije ni kasno, verovatno oko 30. godine.

4. Previše linijaImate dosta prijatelja suprotnog pola. Ako postoji jedna duža linija od svih tih malih, to je znak sreće u braku.

5. Vrlo dugačka samostalna linijaVolećete samo jednu osobu celim srcem. Blagosloveni ste sa srećnim i dugim brakom. Takođe ste blagosloveni i sa ljudima oko vas.

6. Imate zvezdu blizu linije ili koja je spojena sa linijom.To je znak da će vam se nešto dobro desiti, možda ćete ući u vezu, brak ili ćete dobiti decu. Interese suprotnog pola prema vama će naglo porasti.

7. Linija ide nagore.To je znak da vaša želja za brakom raste. Verovatno ćete naži idealnog partnera i imaćete čak i srećan brak.

8. Linija ide nadole.Možda ste istrošili snagu zbog posla ili stresa ili ste previše oprezni u izboru partnera. Za ljude u braku to je znak da se gomilaju problemi i vreme je da porazgovarate sa svojim supružnikom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track