HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Mir Božji, BG na vodi, Šešelj na slobodi, Anastasija se rodi!
Foto: Printskrin/Fejsbuk

Dobio keca ko kuća

HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Mir Božji, BG na vodi, Šešelj na slobodi, Anastasija se rodi!

Zanimljivosti -

Profesorka mu je zavalila keca, a čitav internet misli da je zaslužio diplomu i posao. Tema pismenog rada bila je "Život kao na filmu", a ovaj učenik je napisao četiri kratke rečenice.

Osim pismenosti, profesorke srpskog jezika i književnosti su često umele da nagrade i originalnost u pismenim radovima. Računajući da bi i njegova nastavnica mogla to da ceni jedan hrabri školarac se osmelio da na pismenom zadatku "Život kao na filmu" napiše samo četiri kratke rečenice.

Iako je u njima je sumirao kako izgleda filmska svakodnevica u Srbiji, dakle - malo politike, pa malo estrade, profesorka je bila zapanjena i ocenila ga najnižom ocenom.

"Mir Božiji, Beograd na vodi, Šešelj na slobodi, Anastasija se rodi", napisao je učenik.

Njegov rad je potom objavljen na društvenim mrežama gde je većina bila oduševljena njegovom smelošću. Dobar deo korisnika čak smatra da mu je trebalo dati peticu za ovaj pismeni rad.

Vrhunac je što su počele da mu stižu i ponude za posao. Zanimljivo je da među komentatorima ima i onih koji sumnjaju da je u pitanju pravi školski rad i misle da je sve, zapravo, nečija šala.

(Espreso.co.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track