KONDOM NIJE SAMO ZA SEKS: Evo kako da GA iskoristite u KUHINJI, za LEPOTU i PRVU POMOĆ
Foto: Thinkstock

Za svakodnevnu upotrebu

KONDOM NIJE SAMO ZA SEKS: Evo kako da GA iskoristite u KUHINJI, za LEPOTU i PRVU POMOĆ

Zanimljivosti -

Sigurno vas ne treba podsećati na to da je korišćenje kondoma neophodno za siguran seks.

Međutim, ukoliko imate višak kondoma kod kuće, ili im je istekao rok trajanja, a da vam trenutno baš i ne ide nalaženje partnera za seks – evo kako da ih iskoristite na najbolji način.

1. Spasavanje voća: Stavite komad voća u kondom i trajaće duže, na primer, bananu. Pomaže i kod povrća, ostaće duže sveže.

2. Umesto klasične gumice: Ako ste ostali bez gumica, a baš vam treba da napravite frizuru, izrežite kondom na komadiće i dobićete celu hrpu gumica.

3. Napravite oblog: Jednostavno napunite kondom vodom i alkoholom u razmeri 3:1, stavite u duboko zamrzavanje i imaćete odličan hladan oblog kad zatreba.

4. Vodootporni kaputić za mobilni telefon: Stavite mobilni telefon u kondom i biće siguran od kiše, pa čak i ako padne u vodu, neće mu biti ništa.

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

5. Za sjaj cipela: Kondomom možete da uglancate cipele. Jednostavno ga izvadite iz ambalaže i protrljajte po obući, sijaće se kao nikad.

6. Vodootporni zavoj: Imate li, na primer, ranu na ruci i preko nje ste stavili gazu, a želite da se istuširate – preko svega toga navucite kondom. Naravno, najpre mu makazama odrežite vrh.

7. Da mehurići iz soka ne ispare: Ako ste otvorili konzervu gaziranog pića i ne možete sve da popijete, preko konzerve navucite kondom. Mehurići će ostati unutra.

8. Kao potpala: Kondomi se lako zapale pa mogu biti vrlo korisni kao potpala. Ipak, morate imati na umu da jako brzo izgore.

9. Napravite antistres lopticu: Kad već možda nedostaje seks kao ispušni ventil za stres, uvek od kondoma koji čuvate možete napraviti anti-stres lopticu. Jednostavno je – napunite ga brašnom ili pirinčem, zavežite i gnječite. Osećaćete se bolje.

10. Za lakše otvaranje tegli: Imate li problema s otvaranjem poklopca na tegli? Preko njega navucite kondom i ići će vam puno lakše.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Bright side

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track