NAUČITE DA ČITATE SNOVE I POSTANITE MILIONER Evo kako da protumačite SIMBOLE i dobijete na LOTU
Foto: Profimedia

Saveti Dženin Koks

NAUČITE DA ČITATE SNOVE I POSTANITE MILIONER Evo kako da protumačite SIMBOLE i dobijete na LOTU

Zanimljivosti -

Mogućnost da dobijete na lutriji manja je od verovatnosti da vas pogodi meteorit, ali ipak se događa i katkad se takav događaj najavi u snu.

Jedna je takva priča objavljena 2005. u časopisu Tajm. Glavni je junak bio 43-godišnji doseljenik iz Pakistana Ihsanulah Khan koji je preživljavao vozeći taksi vašingtonskim ulicama te je vidio u snu brojeve 2, 4, 6, 17, 25 i 31.

Ti su mu brojevi doneli 55 miliona dolara na lutriji. Međutim nije mu pogodak pao s neba, jer je od trenutka kad je video brojeve do dobitka prošlo 15 godina redovnog igranja upravo na te kombinacije brojeva.

Dakle, i za sreću treba biti strpljiv te je treba izazivati kako bi pokucala i na vaša vrata. Snovi nisu uvek samo nešto što je iskonstruisao naš mozak bez kontrole, nego i putokaz ili mali uvid u bližu ili daljnju budućnost. Stoga budite spremni za neočekivane preokrete za koje vas podsvest priprema.

Poznata je i priča Dženin Koks, 35-godišnjakinje koja živi na Floridi. Zainteresovala se za snove još kao 13-godišnjakinja jer je htela da zaustavi noćne more. Već je tad snom mogla da predvidi rezultate trke pasa koja se održavala nedaleko od njene kuće. Odrasla Dženin zaprepastila je svoje kolege na poslu kada je dobila džakpot u nekoliko igara državne lutrije i nagradu na konjičkim kladionicama u razmaku od samo 33 dana.

Svaku veče imala je proročanske snove o pobedničkoj kombinaciji za idući dan. U snu joj je katkad pomagao pokojni otac.

"U snu stoji usred tamne prostorije i govori mi. Rekao je da mi je već pokušavao pomoći, ali nije mogao da dopre do mene. Potom je rekao da igram 7, 9, 21 i da ću pobediti. Kad bi se probudila, zapisala bi brojeve i odigrala lutriju", ispričala je.

Dobijala je toliko redovno da su prijatelji počeli da traže od nje savet. Stručnjaci koji podrobnije analiziraju pojavu brojeva u snu pripisuju to jednom od naših primarnih instinkata koji se ne gase dok spavamo.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Simboli iza kojih se kriju srećni brojevi

Što ste sanjali prošle noći, šta ste videli i što se dogodilo? Svaki događaj ima svoje numerološko značenje, stoga pretvorite događaje i pojmove u brojeve koje treba da zaokružite u igrama na sreću.

1. kralj, ljudska krv, beli čovek, levo oko2. majmun, duh, šef, novac, bakar3. morska voda, nesreća, magla, mornar, seks 4. mrtvac, krevet, osećaj sreće5. tigar, borba, snažan čovek6. džentlmen, mleko, životinjska krv7. lav, lopov, veliki štap, kokoška8. svinja, pijanac, Kinez, skitnica9. mesec, dijete, sova, đavo, bundeva, nešto okruglo 10. jaja, voz, brod, grob, bilo šta ovalno 11. kočija, šuma, drvo, namještaj, bicikl, cvet 12. mrtva žena, patke, mala vatra, kineska kraljica 13. velika riba, duhovi, čudni entiteti14. starica, lisica, detektiv, medicinska sestra15. loša žena, prostitutka, kanarinac, bijeli konj, mali nož16. mala kuća, sanduk, golub, novčanice, pismo 17. dijamanti, kraljica, biseri, zvezde, žena u belom 18. srebrnjaci, sluškinja, desno oko, leptir, kuka

Foto Profimedia
Foto Profimedia

19. devojčica, dim, hleb, velika ptica, leva ruka

20. mačka, nebo, maramica, telo, glazba, gola žena, sveštenik 21. starac, stranaca, ribar, slon, nož, nos, zubi 22. pacov, auto, veliki brod, leva noga, cipele23. konj, doktor, glava, kosa, kruna24. usta, divlja mačka, lisica, lavica, torbica25. velika kuća, crkva, bokser, bolnica26. pčele, loš čovek, grm, general, sprovod, ludak27. pas, policajac, novorođenče, lek, loše vesti28. sardina, mala riba, lopov, desna noga, iznenađenje, malo dete29. malo vode, suze, veliki nož, desna ruka30. kokoška, groblje, sunce, grlo, Indijanac 31. velika vatra, biskup, dobri duh, pera, borba, žena32. zlatnici, prljavi muškarac, zmija 33. dečak, pauk34. meso, izmet, prljavština, invalid35. odeća, ovca, velika rupa, veliki grob36. morski rak, štap, admiral, cigara, guma37. strela, advokat, blago, kuvanje, reka38. krokodil, baloni, vatromet, stadion 39. fudbalsko tim, tetovaža, krvoproliće, učitelj40. sat, porođaj, puž, patuljak, iscelitelj41. planeti, stoka, pećina, čudovište, pustinja42. tornado, koplje, kišobran, devica, vrata43. vojska, grmljavina, astronaut, zec, kornjača44. morski pas, konji, povreda, blato45. fudbal, kompjuteri, nakit, oluja46. vozilo hitne pomoći, brada, makaze, more, ključ47. pastuv, zmaj, televizija, munja, karneval, barak48. klovon, duga, noćna mora, kit, zdravlje49. cirkus, čokolada, svemirski brod

I narodna predaja ima svoje adute kad je o prizivanju novca u džepove reč. Dok je s jedne strane dobro brati pečurke celu noć, naročito vrganje, što je sreća i u stvarnosti, a u snu nosi i dodatne “novčane” bodove, neke druge pojave koje ne želimo “sresti” u stvarnosti dobro je sanjati. Na primjer izmet ili gnoj - narodno verovanje poručuje da dr vidi, namiriše ili ugaziti u izmet najavljuje značajno poboljšanje finacijskih uveta.

Ako vidite da članovi porodice kako razmenjuju novac, to može biti znak narušenih odnosa u obitelji ili sve većeg jaza između vas i partnera. Međutim, sam novac u snu nije uvek loš znak. Ako ste sanjali da samo brojite novac, bićete uspešni u rešavanju nagomilanih problema, a možete očekivati i dobru zaradu.

Hrpa novca može najaviti da vas čeka dobitak, a povoljno vam je i vreme za igre na sreću. Ako ste nekome posuđivali ili davali novac, znajte da vas novac voli, a ako je neko vama davao novac, ljudi će vam biti zavidni.

Top znakovi sreće: gola žena, slon...

Akvarijum - Sanjate li akvarijum pun riba, očekujte svađu s partnerom, ali i dobit. Prazan akvarijum znači da vas muče brige zbog novca, ali one nisu opravdane i ubrzo ćete uvideti da niste bili u pravu i da se novčana situacija mijenja nabolje.

Auto-put - Auto-put je simbol za igre na sreću. Što se brže vozite auto-putem u snu, to je veća verovatnoća da ćete dobiti.

Bič - Sanja li ga žena, znači da će biti na iskušenju u ljubavnom odnosu, a muškarcima brak s lošom ženom. Kupiti bič znak je zadovoljstva za druge, a ako ga izgubite u snu, očekuju vas zarada i dobitak.

Bajka - Ako žene sanjaju da pričaju bajku, znak je dobitka. Kod muškaraca je obratno.

Berba - Sanjati da berete neko voće bićete veseli i zdravi, a gledate li druge kako beru, očekuju vas bogatstvo i uspeh.

Sveštenik - Sanjati da sveštenik drži misu može značiti da vam dolaze vesti o nasledstvu.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Belo - Sanjati belu boju nagoveštaj je iznenadne sreće. Bik - Ako radi nešto u snu, pozitivan je znak te predviđa zaradu i dobre kupoprodajne uslove. Skače li bik, to je znak vernosti. Bikovi bez rogova nagovešćuje neprijateljski nastrojene ljude. Crveni bikovi znače pretnju, beli sreću, a crni opasnost. Kupovati bikove znak je bogatstva.

Blago - Ako u snu pronađete zakopano blago, verovatno vas na javi očekuje finansijski dobitak.Cveće - Uzgajati cveće najavljuje veći novčani dobitak.

Divokoza - Znak je velike sreće, dobre intuicije i dobitka na javi.

Detelina - Detelina u snovima ima proročansko značenje, glasnik je sreće, velikih dobitaka i lepih putovanja.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Gola žena - Sanjati golu ženu jako je dobar znak, ona simbolizuje sreću, uspeh i novčani dobitak.Konj - Sanjati konje uvek je dobar znak i uverava da ćete dobro izbjegavati nevolje u životu. Ako sanjate da jašete na konju u galopu, ostvarićete brz napredak ili dobitak te lako prevladati prepreke koje vam se postave na putu. Ako jašete laganim kasom, ne morate se brinuti ni zbog čega, sve će se glatko rešiti.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Kosa - Videti ili doživeti u snu ispadanje kose najava je finansijske dobitka ili sreće.Jabuka - Ovo je voće simbol prosperiteta i bogatstva koje vas uskoro očekuje na javi. Jabuka se takođe povezuje s mudrošću jer se dovodi u vezu sa drvetom života u hršćanskoj mitologiji.

Mrtvački sanduk - Mrtvački sanduk uvek znači dobru sreću. Videti mrtvu osobu u sanduku znak je velike sreće i velikog novca koji vam dolazi i donosi napredak.

Odeća - Ako sanjate da nosite sjajnu odeću, budućnost će vam biti jednako sjajna. Ako perete ili sušite odeću, znači da ste doneli dobru odluku koja će rezultirati i dobrim promenama. Ako vam je odeća poderana, tužni ste i tražite nekog drugog u životu. Ako nosite belu odeću, neko možda da kuje zaveru protiv vas.

Preci - Susret s dragim pokojnikom u snu znak je da je porodice blagoslovljena i da je pod zaštitom. Kad vam preci nešto govore, to znači da vam je osigurana finansijska sigurnost.

Piletina - Ako sanjate da je kokoš snela jaje, vaši će se snovi ostvariti i doneti vam mnogo zadovoljstva. Ako vidite pile blizu drveta, čeka vas neočekivani novčani dobitak.

Pšenica - Dozrela pšenica na polju donosi dobitak.Riba - Pecati znači da ćete osvojiti nagradu, a jesti ribu da vam dolazi novo bogatstvo. Videti ribe kako plivaju u bistroj vodi znak je sreće i bogatstva.

Ruže - Kraljice cveća u snu najavljuju dolazak boljih dana. To se podjednako tiče ljubavne i financijske situacije.

Slon - Sanjati slona označava sreću u svim pothvatima - financijskim, poslovnim i ljubavnim. Ako jašete slona u snu, onda ćete na javi steći poštovanje i ugled.

Smrt - Vidjeti umiranje u snu uvijek znači nešto dobro. Umrete li ili gledate kako netko umire, dolazi vam dugo sretno razdoblje u kojem vas čekaju napredovanje i uspjeh. Ako sanjate da nekoga ubijate, nadvladat ćete svoje suparnike.

Šibica - Ako u snu ugledate šibicu koja gori, verovatno ćete dobiti novac iz neočekivanog izvora na javi.Voda - Sanjati vodu obično je najava finansijskog uspeha. Ako u snu gledate kako se voda preleva, postići ćete finansijski uspeh veći od najluđih snova. Ako pijete vodu, vratiće vam novac koji vam duguju. Ako hodate po površini vode, postići ćete neverovatan uspeh.

Zlatna - Sanjati nešto zlatne boje najava je bogatstva koje dolazi. To se podjednako tiče i materijalnih dobara, ali i duhovnih, psihičkih te fizičkih. Zlatna je kraljevska boja, simbol bogatstva, profinjenosti i nagrade za uloženi trud.

Zmija - Ako vas u desnu ruku u snu ugrize bela zmija, verovartno vas očekuje novčani dobitak.

Kojim godištima preporučujete da probaju da igraju igre na sreću u 2016. godini?Godišta koja bi trebalo da igraju igre na sreću u 2016. godini su: 1932, 1933, 1944, 1945, 1956, 1957, 1967, 1968, 1979, 1980, 1991. i 1992.

Osobe koje su dobile najveće dobitke rođene su u znaku Bika, Raka, Lava, Škorpija i Strelca.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track