NEVEROVATNA PRIČA: Ovaj momak je služio čaj na pijaci! Zbog jedne fotke postao je SVETSKA SENZACIJA
Foto: Printskrin/Instagram

Nije ni slutio

NEVEROVATNA PRIČA: Ovaj momak je služio čaj na pijaci! Zbog jedne fotke postao je SVETSKA SENZACIJA

Zanimljivosti -

Aršad Kan ima 19 godina, a donedavno je služio čaj na pijaci u Pakistanu. Nije ni slutio da će mu jedna fotografija potpuno promeniti život.

Za vreme rada fotografisala ga je Džai Ali, profesionalni fotograf, u Islambadu pre nekoliko meseci, a je sliku je objavila na Instagramu pre četiri dana. Ona je sliku objavila uz hašteg #chaiwala (prodavac čaja), posle čega je postao veoma popularan na društvenim mrežama. Bukvalno, preko noći, Aršad je postao glavna zvezda medija širom sveta.

"Od jutros na poslu me je posetilo pedesetak devojaka", rekao je Aršada za pakistanske medije i dodao da bi rado glumeo u filmu. Dobio je ponudu da bude zaštitno lice jedne modne marke. Iako je za kratko vreme postao slavan, on se požalio zbog predrasuda koje su se pojavile o ljudima koji pripadaju nižoj klasi.

Povodom Aršadovog slučaja oglasio se kolumnista Frahanaz Zahidi koji je napisa: "Imam problem s tim što su svi iznenađeni da je on prodavac čaja. Ovaj momak evidentno je odrastao kao pripadnik niže klase, a ipak dobro izgleda".

(dailymail.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track