OTKRIVENA NOVA BIZARNA VRSTA: Na dubini od 3.600 metara uočena zastrašujuća meduza koja liči na NLO
Foto: Twitter/screenshot

Majkroisoft Pejnt

OTKRIVENA NOVA BIZARNA VRSTA: Na dubini od 3.600 metara uočena zastrašujuća meduza koja liči na NLO

Zanimljivosti -

Naučnici su otkrili zastrašujuću novu vrstu meduze koja izgleda kao NLO. Novootrkriveno stvorenje poseduje spektakularne crvene i žute štrafte koje sijaju u njegovom okruglom telu.

Naučnici Nacionalne okeanske i atmosferske administracije SAD, upravljali su "Deep Discoverer" operativnim vozilom preko daljinskog upravljača. Robot-kamera, tom prilikom, prvi put uočila je ovo stvorenje u Tihom okeanu, na dubini od 3,6 kilometara, negde između Filipina i južnog Japana.

New "Alien" Jellyfish found. Please let me name it. I want to call it the "Bleeding Pumpkin Jellyfish." :D Source - http://www.redorbit.com/news/science/1113413862/new-jellyfish-species-deep-ocean-042916/

Posted by Planted Nano on Saturday, April 30, 2016

Novootkriveno čudovište poseduje spektakularne crvene i žute štrafte koje sijaju u njegovom okruglom telu, a naučnici pretpostavljaju se radi o reproduktivnim organima.

Incredible new jellyfish species discovered http://bit.ly/1rG4P3T

Posted by Truthseekers on Friday, April 29, 2016

Istraživači veruju da se ova životinja ponaša kao predator. Svoj plen lovi tako što nepomično čeka da nešto naleti na njene pipke. Naučnici su ovoj životinji dali nadimak "Microsoft Paint".

Mysterious Glowing Jellyfish Found in the Deep Sea

Get a glimpse at this bizarre jellyfish—previously unknown to science—that researchers just discovered in the Mariana Trench.

Posted by National Geographic on Tuesday, May 3, 2016

(Mirror)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track