OVA 3 ZNAKA ĆE ZAUVEK BITI SAMI: Evo ko je predodređen da ostane sam do kraja života
Foto: Shutterstock

Astrologija

OVA 3 ZNAKA ĆE ZAUVEK BITI SAMI: Evo ko je predodređen da ostane sam do kraja života

Zanimljivosti -

Nešto zavisi od samih životnih okolnosti, a nešto i od horoskopskog znaka u kojem je neko rođen.

Otkrijte prema kome su zvezde naklonjenije i dopuštaju im da uživaju u ljubavnoj sreći, a ko će najverovatnije ostati sam do kraja života.

Blizanci

Za pripadnike ovog vazdušnog znaka karakteristična je radoznala, gotovo dečija priroda. Upravo ta prevelika radoznalost ih tera da istražuju svet i da se upoznaju sa najrazličitijim osobama. Retko kad imaju bilo kakvu vrstu predrasuda pa ih upravo ta osobina često uvali u emotivne nevolje.

Za Blizance je karakteristično da za partnera neretko odaberu emocionalno nedostupnu ili osobu koja je već u vezi ili u braku. Ako je prvi slučaj u pitanju, u stanju su da enormno pate ali ne odustaju jer smatraju da će se druga strana ipak promeniti. Veliki problem Blizanaca je to što im je glava često u oblacima pa ne vide realno stanje stvari. Ova njihova mana dolazi do izražaja i kad se zaljube i otpočnu vezu sa zauzetom osobom. Smatraju da je dovoljno biti pažljiv i strpljiv pa da će se sve preokrenuti u njihovu korist.

Pošto se to najčešće ne desi, izgube silno vreme u iščekivanju onog što priželjkuju i na kraju budu potpuno slomljeni. Najgore je od svega što oni zaista žele brak i decu, ali u većini slučajeva ne izaberu adekvatnu osobu za realizaciju. Pošto su veoma društveni i kreću se bukvalno svuda, upoznaju dosta ljudi, neki od njih im se učine interesantnim ali za njih se samo kratkotrajno vežu. Čak i ako sa nekim otpočnu porodični život, sreća bude kratkog veka jer ta osoba najčešće zbog bolesti ili nesrećnog slučaja napusti ovaj svet i Blizanac opet ostaje sam.

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Lav

Pravi predstavnik jednog vatrenog znaka – energičan, zabavan i dinamičan, tako da osvaja gde god da se pojavi. Izuzetno su pričljivi pa privlače pažnju suprotnog pola, što im omogućava da ostvare svoju najveću želju – da budu obožavani i da im se dive.Veze u koje ulaze su često isključivo seksualne prirode, iako druga strana neretko očekuje nešto više od toga. Lavovi su pravi srcelomci i ne vode mnogo računa da li će nekoga povrediti, čak i kada je reč o osobi sa kojom ima decu. Međutim, kao po pravilu, i za njega se uvek nađe neko ko je fatalan. Tada je u stanju da toj osobi ponudi ceo svet, da joj priređuje najluđa iznenađenja i iskazuje svoju ljubav na vrlo neobične načine. Koliko god da je ta veza intenzivna i puna strasti, Lav na kraju najčešće ostaje potpuno uništen, jer druga strana ne može da podnese njegovu impulsivnost, ishitrene odluke i preterani avanturizam.

Zapravo, veliki problem Lava je što bi hteo da osoba koju voli uvek bude tu za njega, a smatra da ipak najbolje funkcioniše kad ga ništa ne sputava. Bez obzira na veze i vezice koje uslede posle te fatalne ljubavi, on najčešće starost provodi usamljen, razmišljajući o tome kako bi mu život bio potpuno drugačiji da su ostali zajedno.

Vodolija

Pripadnici ovog vazdušnog znaka su izuzetno inteligentni i elokventni, što u kombinaciji sa njihovim neospornim šarmom čini da su gotovo neodoljivi. Međutim, to u njihovom slučaju najčešće nije preduslov da budu srećni i emotivno ispunjeni.

Koliko god da znaju dobro da posavetuju druge po pitanju ljubavnih problema, toliko sami srljaju u propast. Uvek slušaju srce i često se upuštaju u veze sa onima koji nisu pogodni za kvalitetan emotivni odnos. Iako je Vodoliji to od starta jasno, njena priroda tera je da ostane u toj priči jer je zanima šta će biti na kraju.

Uopšte ne umeju da taktiziraju, a partneru se predaju ne 100 već 200 odsto. Čak i kad uđe u neku iole normalnu emotivnu priču, njenom partneru najčešće smeta njeno slobodoumlje i što na svet gleda drugačijim očima u odnosu na većinu ljudi. Kad oseti da druga strana pokušava da je zarobi i sputa, jedno vreme možda i pokuša da se prilagodi, ali najčešće beži glavom bez obzira.

To će učiniti čak i ako oformi sopstvenu porodicu, jer njoj je idilična porodična slika pred svetom manje bitna od sopstvene slobode. Ona ne želi da igra ni po čijim pravilima, već da živi po sopstvenim, a u većini slučajeva, samoća je cena koju plaća za to.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track