OVAKVI NI SLUČAJNO NE DOLAZITE: Letnja odeća koju ne smemo nositi na posao
Foto: Shutterstock

Saveti

OVAKVI NI SLUČAJNO NE DOLAZITE: Letnja odeća koju ne smemo nositi na posao

Zanimljivosti -

Leti se volimo malo više opustiti, no opustimo li se previše može nam se dogoditi da na posao počnemo dolaziti u neprimernoj odeći i obući

Bez obzira postoji li na vašem radnom mestu 'dress code' neki popularni letni odevni komadi nisu primereni za mnoge poslove, pogotovo kancelarijske. Evo kojih je to 6 letnjih odevnih predmeta zabranjenih za nošenje na poslu:1.Odeća bez naramenica - Haljina ili majica bez naramenica među najudobnijom su letnjom odećom, ali nju ne biste seli nositi na posao. Dozvoljena opcija je da preko majice ili haljine odenete bolero ili kratku laganu maramu kako ne biste pokazali previše kože.

2.Prekratke pantalone i suknjice - Vrućim pantalonama i super kratkim minicama nije mesto u kancelariji ni zimi kada se nose uz deblje čarape, a kamoli leti kada u njima pokazujete gole noge. Nosite pantalone i suknje minimalne dužine do sredine bedara.

4.Običan beli top bez rukava - Bela boja leti je jedna od najpopularnijih, ali zbog svoje providnosti može biti riskantna za nošenje na poslu. Običan beli top asocira na potkušulju, a i vrlo verovatno će vam se kroz njega nazirati brushalter.5.Majica koja je duža od suknje - Tako ćete izgledati kao da ispod majice nemate ništa.

6.Bilo što providno - Prodavnice su prepune odeće od poluprovidnih i providnih materijala, a takve odevne komade na posao možete nositi jedino ako ispod njih obučete laganu majicu/potkošulju.

7.Odeća koja otkriva pupak - Odevni komadi koji otkrivaju delić stomaka, na primer deo sa strane, dozvoljeni su za nošenje na posao, ali ne i odeća koja otkriva pupak. Popularne krop topove ostavite za slobodno vreme.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track