OVOM ČOVEKU SE SMUČIO NJEGOV DOSADNI POD: Onda je osmislio ovaj najbolji do sada Uradi Sam projekat!
Foto: Jutjub

Neverovatno!

OVOM ČOVEKU SE SMUČIO NJEGOV DOSADNI POD: Onda je osmislio ovaj najbolji do sada Uradi Sam projekat!

Zanimljivosti -

Svi smo mi naviknuti na normalne i obične podove, ali šta ako to ne mora da bude tako?

Možda možete sami da napravite nešto potpuno drugačije, nešto u čemu ćete uživati vi i vaša porodica, a gosti će ostati bez teksta!

Nema ništa specijalno u podovima, osim ako niste oni bogati pojedinci koji imaju grejanje u podovima i slično...Umesto pločica, ovaj čovek se odlučio za nešto "sjajniju" varijantu!

Podovi su uglavnom standardni i neophodni - deo svakog domaćinstva.

Koristili su novčiće za ovaj projekat.Svaki red sadržao je oko 100 novčića. Svaki novčić zalepljen je građevinskim lepkom.

Kada je sve zalepljeno, koristili su samo-razlivajuću epoksi smolu kako bi sprečili oštećenja.Ona ne samo da štiti pod godinama već se stvari neće klizati po njemu.

Za celu sobu bilo je potrebno oko 20.000 novčića da se završi!Budite sigurni da ih imate dovoljno kada počnete da radite jer u suprotnom nema ništa gore nego da vam ostane 1/2 nedovršene sobe.

Kako banka ne bi ostala bez novčića, dogovorio se sa njima da uzima po dve kutije nedeljno.To bi bilo oko 50 dolara(25 po kutiji), ukupno je potrošio 200 dolara samo na penije. Nije loša cena kada pogledate ostale cene podova i materijala.

Gotovo!Neki ljudi su jednostavno jako talentovani.

(Top Rated Viral)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track